ΣΤΗΛΕΣ

Θυσία αίματος στο όνομα της νίκης

Θυσία αίματος στο όνομα της νίκης

Δεν στρίβουν με τίποτα στον αγωνιστικό χώρο και βρήκαν τη λύση στο Ιράκ. Θυσίασαν πρόβατο μπροστά στους παίκτες για να επιστρέψει στις νίκες η εθνική τους ομάδα. Άκρως... ποδοσφαιρική η σκέψη τους.

Από το κακό στο χειρότερο πηγαίνει το τελευταίο διάστημα η εθνική ομάδα του Ιράκ. Δεν στρίβει με τίποτα στον αγωνιστικό χώρο.

Στα τρία παιχνίδια των προκριματικών του Μουντιάλ 2018 μετρά ισάριθμες ήττες, ενώ 5 ήττες και 1 ισοπαλία είναι ο απολογισμός συνολικά στα 6 τελευταία παιχνίδια. Επειδή μάλλον πιστεύουν ότι τα κάνουν όλα σωστά στον αγωνιστικό χώρο αλλά κάτι... μεταφυσικό τους κρατά μακριά από τις επιτυχίες, κατέληξαν ότι η λύση δεν θα έρθει μέσα από την προπόνηση και την σκληρή δουλειά αλλά με πιο δραστικά μέτρα.

Τι αποφάσισαν; Να... σφάξουν ένα πρόβατο μπροστά στους παίκτες για να αλλάξει η τύχη τους! Όλη η αποστολή έδωσε το παρών από την αρχή έως το τέλος του τελετουργικού και σύμφωνα με αυτήν την υπερσύγχρονη τακτική, εν μέσω του 21ου αιώνα, το μόνο που μένει πλέον να δούμε είναι την εθνική Ιράκ να θυμίζει την Βραζιλία του Πελέ στο χορτάρι. Εύγε.

Η εικόνα που ακολουθεί είναι σκληρή...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ