ΣΤΗΛΕΣ

Θύμα χάκερ, η ιστοσελίδα της FIFA

Θύμα χάκερ, η ιστοσελίδα της FIFA

Θύμα χάκερ έπεσε η επίσημη ιστοσελίδα της FIFA για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας, σαν διαμαρτυρία για τις κινήσεις της κυβέρνησης και της ομοσπονδίας να χρηματοδοτούν γήπεδα κι όχι δημόσιους φορείς. Οι χρήστες μάλιστα μπαίνοντας στη σελίδα έβλεπαν τον Μπλάτερ να χορεύει... σάμπα! (photos)

Με τις διαδηλώσεις στη Βραζιλία να συνεχίζονται και τον κόσμο να είναι αντίθετος στην πολιτική της κυβέρνησης και της FIFA, να δίνονται υπέρογκα ποσά για την ανέγερση γηπέδων, την ώρα που ο περισσότερος κόσμος ζει σε φαβέλες, οι διαδηλωτές σκέφτηκαν να "χτυπήσουν" κάπως διαφορετικά την Παγκόσμια Ομοσπονδία.

Χάκερς μπήκαν μέσα στην επίσημη ιστοσελίδα της FIFA για το Μουντιάλ του 2014 και στη θέση που υπήρχε το λόγκο του Παγκοσμίου Κυπέλλου με το σλόγκαν της διοργάνωσης, έγραψαν "Θέλουμε ένα δίκαιο Μουντιάλ".

Ο πρόεδρος της FIFA, Σεπ Μπλάτερ, φιγουράριζε στην αρχική σελίδα φορώντας φτερά και χορεύοντας σάμπα, σε μια προσπάθεια διακωμώδησης της όλης κατάστασης.

Μάλιστα, την ιστοσελίδα την είδαν "χακαρισμένη" χιλιάδες άτομα, καθώς οι χρήστες το δημοσιοποιούσαν στο facebook και στο twitter. Ωστόσο, γρήγορα οι άνθρωποι της FIFA, διόρθωσαν το πρόβλημα και η κανονική ιστοσελίδα επέστρεψε στη θέση της.

Δείτε τη σελίδα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας πριν και μετά το "χακάρισμα" :

Θύμα χάκερ, η ιστοσελίδα της FIFA
Θύμα χάκερ, η ιστοσελίδα της FIFA
Θύμα χάκερ, η ιστοσελίδα της FIFA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ