ΣΤΗΛΕΣ

Της "μιλάει" ο Κουρτουά

Της "μιλάει" ο Κουρτουά

Ο Τιμπό Κουρτουά δεν είναι μόνο ένας από τους καλύτερους τερματοφύλακες στον κόσμο, αλλά φαίνεται πως ξέρει να χειρίζεται άριστα το τόπι. Δείτε και θα καταλάβετε (VIDEO).

Για την κλάση του Τιμπό Κουρτουά... μιλούν οι επιδόσεις του και όσα κάνει κάτω από τα γκολπόστ τα τελευταία χρόνια. Ο Βέλγος γκολκίπερ της Τσέλσι και άλλοτε της Ατλέτικο Μαδρίτης, διάγει καταπληκτικές σεζόν και είναι σίγουρα ανάμεσα στους κορυφαίους του κόσμου.

Και επειδή ένας σύγχρονος πορτιέρε πρέπει να ξέρει και μπάλα, πέρα μόνο από το να την αποκρούει, ο ίδιος φρόντισε να (απο)δείξει ότι μπορεί και... μιλάει στο τόπι.

Έτσι, λοιπόν, κατά την διάρκεια γυρίσματος χορηγού της ομάδας του στο προπονητικό της κέντρο, έδειξε στους Σεσκ Φάμπρεγκας, Τζον Όμπι Μίκελ και Νέμανια Μάτιτς ότι δεν έχει να ζηλέψει πολλά απ' αυτούς. Εντάξει, λεκτική υπερβολή, αλλά το "έχει" για τα καλά...

Ο Κουρτουά έκανε "ποδαράκια" και άλλα κόλπα, δίχως η μπάλα να πέσει κάτω, ενώ την ίδια στιγμή κοιτούσε το... ρολόι του. Ναι, για ρολόγια ήταν το γύρισμα και ο Βέλγος έκανε ωραία πράγματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ