ΣΤΗΛΕΣ

Της έδωσε και κατάλαβε

Της έδωσε και κατάλαβε

"Έργο τέχνης" αποκάλεσε ο Γκόραν Ιβανίσεβιτς το σπάσιμο της ρακέτας από τον Γκριγκόρ Ντίμιτροφ στο Αυστραλιανό Όπεν. Δείτε το...

Ο Γκριγκόρ Ντίμιτροφ δεν συμμερίζεται την άποψη του Ράφα Ναδάλ που σέβεται πολύ τις ρακέτες και έμαθε να μην ξεσπάσει σε αυτές, όταν τα πράγματα δεν πηγαίνουν καλά.

Ο Βούλγαρος Νο10 του ταμπλό στο Αυστραλιανό Όπεν έσπασε στα δύο τη ρακέτα του στο τέταρτο σετ της αναμέτρησης του 4ου γύρου με αντίπαλο τον Άντι Μάρεϊ.

Ο 23χρονος είχε σπαταλήσει ήδη προβάδισμα 3-0 και 5-2 στο τέταρτο σετ, είχε ευκαιρία για να πάρει το σετ και στη συνέχεια κατέρρευσε.

Της έδωσε και κατάλαβε

Ο Μάρεϊ ισοφάρισε σε 5-5 και είχε τετραπλή ευκαιρία για break. Όταν έκανε το σερβίς ο Ντίμιτροφ, ο Σκωτσέζος το διάβασε και έβγαλε επιστροφή με winner. Έκανε το break και θα σέρβιρε για το ματς.

Θυμωμένος ο Ντίμιτροφ έριξε κάτω τη ρακέτα του, όταν πήγε να τη σηκώσει, διαπίστωσε πως δεν είχε σπάσει στα δύο και χρησιμοποίησε το πόδι του για να το κάνει.

Της έδωσε και κατάλαβε

" Δεν πρόκειται να κρύψω την απογοήτευση μου. Είμαι τσαντισμένος", σχολίασε ο Ντίμιτροφ που είχε φτάσει στα προημιτελικά το 2014 και είχε βλέψεις για ψηλότερα φέτος.

" Έργο τέχνης", χαρακτήρισε στο BBC ο Γκόραν Ιβανίσεβιτς το σπάσιμο της ρακέτας του Βούλγαρου. Ο Κροάτης νικητής του Γουίμπλεντον το 2001 και προπονητής του Μάριν Τσίλιτς σήμερα είχε αναγάγει σε τέχνη το σπάσιμο της ρακέτας στις μέρες του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ