ΣΤΗΛΕΣ

Της έδινε το ματς και εκείνη... αρνιόταν

Της έδινε το ματς και εκείνη... αρνιόταν

Οι παίκτες της Τεούτα έκαναν ό,τι μπορούσαν για να χαρίσουν τη νίκη στην Φλαμουρτάρι, αλλά οι ποδοσφαιριστές της έχαναν τα άχαστα, μέχρι να "λυτρωθούν" στο 95' (VIDEO).

Στημένα ματς υπάρχουν και δυστυχώς θα υπάρχουν και στο μέλλον. Τουλάχιστον, να γίνεται με λίγο... τακτ. Αλλά εδώ που τα λέμε, χρειάζεται και μίνιμουμ ικανότητα για να μην εκτεθείς, όταν ο αντίπαλος κάνει τα πάντα για να σε "βοηθήσει".

Το ματς της Φλαμουρτάρι με την Τεούτα για το αλβανικό πρωτάθλημα βρισκόταν στο 1-1 και είχε ακόμα λίγα λεπτά για το τέλος. Προφανώς, ήταν κανονισμένο για να φτάσει εκεί το παιχνίδι και τότε να έρθει η... παλικαρίσια νίκη.

Οι ποδοσφαιριστές της γηπεδούχου ομάδας όμως, ήταν τόσο ανίκανοι να τελειώσουν τις φάσεις που προσέφεραν απλόχερα οι αντίπαλοι, ώστε να προσφέρουν μοναδικές στιγμές γέλιου. Οι φιλοξενούμενοι έπαιζαν σαν σταματημένοι και οι παίκτες της Φλαμουρτάρι είτε σημάδευαν τον τερματοφύλακα είτε αστοχούσαν.

Ε, είδαν και απόειδαν οι άσοι της Τεούτα και τότε έγινε ένα μεγαλοπρεπές "τσαφ" στο 95', η μπάλα έφτασε σε θέση βολής, έγινε το πλασέ και το 2-1 έφερε ντελίριο ενθουσιασμού από τη μια και... κατήφεια (εδώ γελάμε) από την άλλη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ