ΣΤΗΛΕΣ

Την πήρε ο ύπνος, έχασε το μετάλλιο

Την πήρε ο ύπνος, έχασε το μετάλλιο

Η Ουκρανή σκοποβόλος Πολίνα Κονάριεβα έμεινε δίχως μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων. Δεν θα χάσει ξανά αγώνα στο μέλλον.

Η Πολίνα Κονάριεβα είναι μια από τις αντιπάλους της νεαρής πρωταθλήτριας μας στη σκοποβολή, Άννας Κορακάκη. Η Ουκρανή σκοποβόλος μάλλον έγινε η πρώτη αθλήτρια στην ιστορία των Ολυμπιακών Αγώνων που χάνει μετάλλιο γιατί την πήρε ο ύπνος.

Έφτασε στο κέντρο σκοποβολής όταν είχε ήδη αρχίσει ο αγώνας και δεν της επιτράπηκε να αγωνιστεί. Το άσχημο είναι πως πήρε στο λαιμό της και τον Μολδαβό Ίον Άριτς με τον οποίο αγωνίζονταν μαζί στο μικτό στο αεροβόλο πιστόλι των 10 μέτρων. Είχαν ήδη φτάσει στην 8άδα.

" Δεν ξέρω τι να του πω", ψέλλισε η Κονάριεβα στο θυμωμένο συναθλητή της. Ο προπονητής της, Αλεξάντερ Καμίνσκι εξήγησε γιατί η Κονάριεβα δεν βρέθηκε στην ώρα της στο σκοπευτήριο.

"Κοιμόταν και ξύπνησε στις 8 το πρωί. Πήγαμε στο σταθμό για να πάρουμε ταξί. Ο οδηγός δεν γνώριζε το δρόμο, αλλά είπε "ok, θα σας πάω στο σκοπευτήριο... κανένα πρόβλημα. Νομίζω πως το λάθος είναι δικό μου".

Ο delegate της ISSF, Γιοργκ Μπρόκαμπ δεν έριξε την ευθύνη στην αθλητή: "Τ ο φταίξιμο δεν είναι δικό της, αλλά του τιμ μάνατζερ και του προπονητή. Αυτή είναι η πρώτη υποχρέωση ενός προπονητή και ενός μάνατζερ, πρέπει να προετοιμάσεις τους αθλητές σου και να λάβεις όλες τις απαραίτητες πληροφορίες".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ