ΣΤΗΛΕΣ

Tην έβγαλε από... τα ρούχα της

Tην έβγαλε από... τα ρούχα της

Απίστευτο σκηνικό στη Ρουμανία, όταν μια τερματοφύλακας τα "πήρε" με διαιτητή, τον έσπρωξε, την συγκράτησαν οι συμπαίκτριές της και τελικά έφυγε από το γήπεδο, μένοντας με το μπουστάκι της (VIDEO).

Είναι αυτό που συνήθως λέμε μεταφορικά, αλλά απέκτησε κυριολεκτική έννοια. Μια απόφαση ενός διαιτητή έκανε έξαλλη μια τερματοφύλακα, η οποία βγήκε από τα... ρούχα της και μετέπειτα εκτός αγωνιστικού χώρου.

Ο αγώνας της Τιμισοάρα με τη ΡΕΑΛ Κραϊόβας έληξε με σκορ 3-2, αλλά στιγματίστηκε από ένα περιστατικό που αν μη τι άλλο δεν το συναντάμε συχνά σε γυναικεία ματς.

Ο ρέφερι απέβαλε την γκολκίπερ της Κραϊόβας και την επιθετικό της Τιμισοάρα, αλλά η πρώτη το πήρε λίγο πιο βαριά. Έτσι, λοιπόν, επιτέθηκε στον διαιτητή, τον έσπρωξε και αν δεν την συγκρατούσαν οι συμπαίκτριές της, πιθανότατα δεν θα έμενε εκεί.

Προτού αποχωρήσει από το χορτάρι, έβγαλε την φανέλα της, την έδωσε σε μια συμπαίκτριά της για να καθίσει στο τέρμα και έμεινε με το μπουστάκι της. Ποιος λέει ότι οι γυναίκες είναι το αδύναμο φύλο; Κάπου εδώ γελάμε...

Δείτε το σχετικό βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ