ΣΤΗΛΕΣ

Την πάτησε σαν πρωτάρης ο Μπάινουμ

Washington Wizards' Will Bynum brings the ball up against the Cleveland Cavaliers in an NBA basketball game Wednesday, April 15, 2015, in Cleveland. (AP Photo/Mark Duncan)
Washington Wizards' Will Bynum brings the ball up against the Cleveland Cavaliers in an NBA basketball game Wednesday, April 15, 2015, in Cleveland. (AP Photo/Mark Duncan) AP

Ο Ουίλ Μπάινουμ επέστρεψε στην Ευρώπη μετά από δέκα χρόνια, αλλά απ ότι φαίνεται έχει ξεχάσει τους κανονισμούς στα μέρη μας, αφού ζήτησε τάιμ άουτ εν ώρα αγώνα (VIDEO).

Μετά από δέκα χρόνια περιπλάνησης σε NBA, G-League και Κίνα, ο Ουίλ Μπάινουμ επέστρεψε στην Ευρώπη, αποδεχόμενος την πρόταση της Γεσιλγκιρεσούν. Ο 35χρονος πλεϊμέικερ που φόρεσε τη φανέλα της Μακάμπι Τελ Αβίβ για μία διετία στο παρελθόν (2006-'08), έκανε το ντεμπούτο του στην BSL και αμέσως πρωταγωνίστησε σε... ευτράπελο.

Με κάτι περισσότερο από οκτώ λεπτά για το τέλος του αγώνα με την Ουσάκ Σπορτίφ, παρασύρθηκε από τη συνήθεια και... ζήτησε τάιμ άουτ από τους διαιτητές, ενώ γλιστρούσε στο παρκέ. Φυσικά, οι διαιτητές της αναμέτρησης δεν έδωσαν κάτι, παρά μόνο την παράβαση, με τον ίδιο να απορεί αρχικά, πριν του θυμίσουν συμπαίκτες και αντίπαλοι πως στην Ευρώπη δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα για τους παίκτες.

AP Photo/Mark Duncan

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ