ΣΤΗΛΕΣ

Θέλει πάρτι για τα 25 πέτρινα χρόνια της Λίβερπουλ ο Νέβιλ

Θέλει πάρτι για τα 25 πέτρινα χρόνια της Λίβερπουλ ο Νέβιλ

Πέρασαν ακριβώς 25 χρόνια από την ημέρα που η Λίβερπουλ κατακτούσε το τελευταίο της πρωτάθλημα και ο Γκάρι Νέβιλ δεν έχασε την ευκαιρία να πικάρει τη μεγάλη αντίπαλο της Μ. Γιουνάιτεντ. Διαβάστε τι έγραψε.

Με το πέρασμα των χρόνων η 28η Απριλίου τείνει να εξελιχτεί σε ημερομηνία που "πληγώνει" τους φίλους της Λίβερπουλ καθώς στις 28 Απριλίου του 1990 είχαν πανηγυρίσει την κατάκτηση του 18ου πρωταθλήματος που ήταν και το τελευταίο της ομάδας του Μέρσεϊσαϊντ μέχρι σήμερα.

Σε αντίθεση πάντως με τους Liverpoodlians εκείνοι που χαίρονται με τη "δυστυχία" της Λίβερπουλ δεν είναι άλλοι από τους φίλους της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, οι οποίοι ενώ είχαν μόλις 7 πρωταθλήματα πριν την θέσπιση της Premier League (1992) έκτοτε έχουν σηκώσει 13 φορές το βαρύτιμο τρόπαιο και πλέον είναι η ομάδα με τα περισσότερα πρωταθλήματα μέσα στο Νησί (20).

Ένας μάλιστα από τους πλέον αφοσιωμένους φανς των "κόκκινων διαβόλων" είναι και ο σημαία τους για σχεδόν δύο δεκαετίες, Γκάρι Νέβιλ, με τον νυν τηλεσχολιαστή να μη χάνει την ευκαιρία να "πικάρει" τη Λίβερπουλ για την αποχή της από την κορυφή εδώ και 25 ολόκληρα χρόνια.

"Είκοσι πέντε χρόνια από τότε που η Λίβερπουλ αναδείχτηκε πρωταθλήτρια τελευταία φορά. Θα ήσουν τρελός να προβλέψεις κάτι τέτοιο το 1990", έγραψε στον λογαριασμό του στο Twitter ο συντάκτης των "Times" Όλιβερ Κάι, με τον Γκάρι Νέβιλ να σχολιάζει τη φράση αυτή αναρωτώμενος αν θα πρέπει να μείνουν όλοι ξάγρυπνοι μέσα στο 24ωρο για να γιορτάσουν το γεγονός...

Το σχόλιο του Όλιβερ Κάι και η "αντίδραση" του Νέβιλ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ