ΣΤΗΛΕΣ

Τέσσερα γκολ από γκάφες τερματοφυλάκων στο ίδιο παιχνίδι

Τέσσερα γκολ από γκάφες τερματοφυλάκων στο ίδιο παιχνίδι

Οι τερματοφύλακες της Σάντερλαντ και της Μίλγουολ υπέπεσαν σε τέσσερις γκάφες στο μεταξύ τους παιχνίδι, με συνέπεια οι δύο ομάδες να αναδειχθούν ισόπαλες 2-2 για την Championship.

Σάντερλαντ και Μίλγουολ αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2 στο "Στάδιο του Φωτός" για τη 17η αγωνιστική της Championship, ένα αποτέλεσμα φαινομενικά λογικό, μέχρι κάποιος να δει τα highlights του αγώνα και να διαπιστώσει ότι και τα τέσσερα τέρματα προήλθαν από γκάφες των δύο τερματοφυλάκων!

Η αρχή έγινε με λάθος έξοδο σε εκτέλεση κόρνερ του Τζόρνταν Άρτσερ, του τερματοφύλακα με τις περισσότερες αποκρούσεις στη 2η τη τάξει κατηγορία του αγγλικού πρωταθλήματος, με συνέπεια ο Λιούις Γκράμπαν να ανοίξει το σκορ στο 12'.

Στο 16' και στο 20' ο Τζορτζ Σαβίλ των φιλοξενουμένων εκτέλεσε φάουλ από περίπου το ίδιο σημείο και ο τερματοφύλακας των "μαύρων γατών", Ρόμπιν Ράιτερ, υπέπεσε στο ίδιο λάθος, αφού έχασε την μπάλα μέσα από τα χέρια του και στις δύο φορές, δίνοντας την ευκαιρία στη Μίλγουολ να περάσει μπροστά στο σκορ.

Οι γκάφες δεν είχαν τελειωμό, όμως. Με την έναρξη του 2ου μέρους, ο Άνταμ Μάθιους σέντραρε από δεξιά και ο Άρτσερ "κατόρθωσε" να βάλει την μπάλα στην δίχτυα του, γράφοντας το τελικό 2-2.

Η Σάντερλαντ, ουραγός της βαθμολογίας, απέτυχε να σημειώσει τρίτο τέρμα κι έτσι έφτασε στις 20 σερί εντός έδρας αναμετρήσεις πρωταθλήματος δίχως νίκη, πραγματοποιώντας τη χειρότερη επίδοση στην ιστορία του αγγλικού ποδοσφαίρου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ