ΣΤΗΛΕΣ

Τερματοφύλακας έκανε τέσσερις εκπληκτικές αποκρούσεις σε 6''

Τερματοφύλακας έκανε τέσσερις εκπληκτικές αποκρούσεις σε 6''

Ο τερματοφύλακας της Σπάρτα Ρότερνταμ έβαλε... μπέρτα του σούπερμαν και έκανε τέσσερις πολύ δύσκολες αποκρούσεις από κοντινή απόσταση σε σουτ που του έγιναν μέσα σε 6 δευτερόλεπτα (video).

Η Σπάρτα Ρότερνταμ δεν απέφυγε την ήττα από την Ντεν Χάαχ στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής στην Eredivisie, ωστόσο το 0-1 μοιάζει... τιμητικό, εξαιτίας των εκπληκτικών τεσσάρων επεμβάσεων του τερματοφύλακά της, Ρόι Κόρτσμιτ, στην ίδια φάση!

Το παιχνίδι βρισκόταν στο 55ο λεπτό κι οι γηπεδούχοι ήδη ήταν μπροστά στο σκορ με 1-0, όταν έγινε σέντρα από αριστερά και τότε άρχισε το "σφυροκόπημα". Το πρώτο σουτ ήταν λίγο έξω από τη μικρή περιοχή, αλλά σχεδόν πάνω στον Κόρτσμιτ που είχε πάρει καλή θέση. Το ριμπάουντ πήρε ο ίδιος παίκτης της Ντεν Χάαχ, ο οποίος δοκίμασε ξανά το πόδι του από το ίδιο σημείο, αλλά ο 25χρονος τερματοφύλακας είπε ξανά "όχι".

Το τρίτο σουτ ήταν ακόμα πιο δύσκολο, διότι κόντραρε και σε αμυνόμενο της Σπάρτα, αλλά ο Κόρτσμιτ επέδειξε και πάλι πολύ γρήγορα αντανακλαστικά και κράτησε ανέπαφη την εστία του. Η τελευταία προσπάθεια ήταν μια κεφαλιά από τη γραμμή της μικρής περιοχής του παίκτη που έκανε τα δύο αρχικά σουτ, αλλά και πάλι ο Κόρτσμιτ πρόλαβε να σηκωθεί λίγο και να διώξει κι αυτήν την προσπάθεια. Ο διαιτητής, πάντως, σταμάτησε τη φάση, διότι καταλόγισε επιθετικό φάουλ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ