ΣΤΗΛΕΣ

Τερματοφύλακας δέχθηκε κόκκινη γιατί ούρησε εν ώρα αγώνα

Τερματοφύλακας δέχθηκε κόκκινη γιατί ούρησε εν ώρα αγώνα

Η ομάδα των Σκόουλς, Γκιγκς, Νέβιλ και Μπατ στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα της Αγγλίας έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής στο 87' του τερματοφύλακά της, που... ούρησε εν ώρα αγώνα.

Μία... ιδιαίτερη στιγμή έζησαν ο Πολ Σκόουλς, ο Ράιαν Γκιγκς, ο Γκάρι Νέβιλ, ο Φιλ Νέβιλ και Νίκι Μπατ, η class of '92 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και συνιδιοκτήτες της ερασιτεχνικής Σάλφορντ, αφού είδαν τον τερματοφύλακα της ομάδας τους να αποβάλλεται επειδή... ούρησε την ώρα του αγώνα.

Ο Μαξ Κρόκομπ δεν... κρατήθηκε στην αναμέτρηση της ομάδας του στην έδρα της Μπράντφορντ για τη National League North και με το σκορ 2-1 υπέρ της Σάλφορντ στο 87ο λεπτό, αποφάσισε να τα παρατήσει το παιχνίδι και να κάνει την ανάγκη του πίσω από την εστία.

Ο διαιτητής τον αντιλήφθηκε και του έδειξε κόκκινη κάρτα, χωρίς να καταλάβουν όλοι τον λόγο, όπως πχ. το twitter της Σάλφορντ.

Η επιβεβαίωση ήρθε λίγο αργότερα από το twitter των γηπεδούχων, που αισθάνθηκαν πως έπρεπε να συμπληρώσουν τη φράση "δεν είναι αστείο", ώστε να το πιστέψουν οι ακόλουθοί της.

Στο τέρμα κάθισε ο Ρίτσι Άλεν στα τελευταία λεπτά και κράτησε τη νίκη για την ομάδα του, την ώρα που ο Κρόκομπ κινδυνεύει με τιμωρία τριών αγωνιστικών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ