ΣΤΗΛΕΣ

Τέρι: "Νιώθω αηδιασμένος"

Chelsea's John Terry speaks on the phone walking alone on the pitch after his team lost the English FA Cup final soccer match between Arsenal and Chelsea at the Wembley stadium in London, Saturday, May 27, 2017. (AP Photo/Matt Dunham)
Chelsea's John Terry speaks on the phone walking alone on the pitch after his team lost the English FA Cup final soccer match between Arsenal and Chelsea at the Wembley stadium in London, Saturday, May 27, 2017. (AP Photo/Matt Dunham) AP

Ο Τζον Τέρι διαπίστωσε ότι γνωστή καπνοβιομηχανία χρησιμοποιεί φωτογραφία του πάνω στα πακέτα της και εκνευρίστηκε.

Μία στιγμή αμηχανίας έζησε ο Τζον Τέρι που προφανώς δεν ήξερε ότι γνωστή καπνοβιομηχανία χρησιμοποιεί φωτογραφία του πάνω στα πακέτα της. Ο 36χρονος κεντρικός αμυντικός της Άστον Βίλα έχει κάθε λόγο να είναι εκνευρισμένος και δεν είναι μόνο ο προφανής.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Έπειτα από αρκετό διάστημα ο Τζόν Τέρι διαπίστωσε ότι η Gold Flake χρησιμοποιεί φωτογραφία του πάνω στα πακέτα της.

Για την ακρίβεια έχει μία θολωμένη φωτογραφία του 36χρονου στόπερ στην οποία δεν μπορεί κανείς να διακρίνει με σιγουριά ποιος είναι πάνω σε αυτή. Μάλιστα, η συγκεκριμένη φωτογραφία όπως θα διαπιστώσετε παρακάτω χρησιμοποιείται για να προειδοποιήσει τους καπνιστές για τις βλαβερές συνέπειες του τσιγάρου.

Ο Τέρι, όχι απλά δεν είχε ιδέα για το συγκεκριμένο γεγονός, αλλά αν κρίνουμε από την αντίδρασή του ποτέ δεν θα έδινε άδεια για κάτι τέτοιο. "Αισθάνομαι αηδιασμένος από το γεγονός ότι αυτή η εταιρία χρησιμοποιεί τη φωτογραφία μου στα τσιγάρα της. Σιχαίνομαι το κάπνισμα" έγραψε ο πρώην κεντρικός αμυντικός της Εθνικής Αγγλίας.

Το οξύμωρο είναι πως σύμφωνα με τους χρήστες του twitter η συγκεκριμένη φωτογραφία χρησιμοποιείται εδώ και αρκετό καιρό πάνω στα πακέτα της εταιρίας. Για την ακρίβεια εδώ και τουλάχιστον πέντε χρόνια! Εκείνο που απομένει να δούμε είναι εάν θα αποφασίσει να κινηθεί νομικά εναντίον της.

Τέρι: "Νιώθω αηδιασμένος"

Photo credits: AP Photo/Matt Dunham

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ