ΣΤΗΛΕΣ

Ο πιο περήφανος Ελληνας

Ο πιο περήφανος Ελληνας

Ο Tas Melas, παρουσιαστής της μπασκετικής εκπομπής "The Starters", τραγούδησε τον ελληνικό εθνικό ύμνο ζωντανά, λίγες ώρες πριν οι Αντετοκούνμπο, Κουφός, Καλάθης βρεθούν όλοι μαζί στο ίδιο παρκέ.

Λένε πως όποια πέτρα κι αν σηκώσεις, θα βρεις από κάτω έναν... Ελληνα. Ο Tas Melas είναι ένας "περήφανος εκπρόσωπος" της χώρας στις ΗΠΑ και με μια πολύ απλή πρωτοβουλία που πήρε το απόγευμα της Τετάρτης (15/1), προκάλεσε ρίγη συγκίνησης.

Ο ελληνικής καταγωγής παρουσιαστής της εκπομπής "The Starters", τραγούδησε τον ελληνικό εθνικό ύμνο σε ζωντανή μετάδοση, με αφορμή το ματς ανάμεσα στους Milwaukee Bucks και τους Memphis Grizzlies. Το γεγονός ότι στο ίδιο παρκέ θα βρεθούν τρεις Ελληνες, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο Κώστας Κουφός και ο Νικ Καλάθης έδωσε την ευκαιρία στον Melas να δώσει ακόμη πιο ελληνικό χρώμα στη βραδιά.

Ο πιο περήφανος Ελληνας

Δείτε το σχετικό ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΟ video σε αυτόν εδώ τον σύνδεσμο και την επική ατάκα που είπε στον συμπαρουσιαστή του, όταν εκείνος έκρινε με χιουμοριστική διάθεση την κίνησή του.

Δεν ήταν, πάντως, η πρώτη φορά που έκανε κάτι παρόμοιο, καθώς παρακολουθεί πάντοτε τους αγώνες της εθνικής ομάδας σε όλες τις διοργανώσεις. Για του λόγου το αληθές, μπορείτε να το διαπιστώσετε εδώ .

Το Sport24.gr και το NBA Greece θα καλύψουν με LIVE blog (απο τις 02:30) τον αγώνα Bucks vs. Grizzlies, με τον απεσταλμένο Νίκο Παπαϊωάννου και τον Χάρη Σταύρου να σχολιάζουν την... Greek Night του ΝΒΑ. Μείνετε συντονισμένοι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ