ΣΤΗΛΕΣ

Ταξίδεψε 25 ώρες για να δει τον διασυρμό της Άστον Βίλα!

Ταξίδεψε 25 ώρες για να δει τον διασυρμό της Άστον Βίλα!

Ο Steve Ladgrove διεκδικεί το βραβείο του πιο άτυχου οπαδού, αφού ταξίδεψε 10.500 μίλια για να δει την αγαπημένη του Άστον Βίλα να... συντρίβεται με 6-0 από την Λίβερπουλ.

Ο Steve Ladgrove θα θυμάται για μία ζωή το πρόσφατο ταξίδι του στο Μπέρμιγχαμ αλλά για... λάθος λόγους. Ο εν λόγω οπαδός της Άστον Βίλα έκανε ταξίδι 25 ωρών από την Αυστραλία (η Μελβούρνη είναι ο τόπος κατοικίας του) στην Αγγλία για να δει διά ζώσης την αγαπημένη του ομάδα απέναντι στη Λίβερπουλ, με το ματς όμως να εξελίσεται σε άνευ προηγουμένου διασυρμό για τους "χωριάτες".

Οι "κόκκινοι" του Κλοπ έκαναν περίπατο επικρατώντας με 6-0 έχοντας μάλιστα έξι διαφορετικούς σκόρερ και πλέον η "Βίλα" του Ρεμί Γκαρντέ θα πρέπει να συνηθίσει σιγά σιγά την ιδέα πως η νέα σεζόν δεν θα την βρει στην Premier League, ούσα κολλημένη στον πάτο της βαθμολογίας (στο -8 από τη γραμμή της σωτηρίας).

Το γεγονός ωστόσο που συνιστά το αλατοπίπερο στην ιστορία του Steve Ladgrove είναι πως είχε "διαφημίσει" την παρουσία του στο "Villa Park" μέσω του λογαριασμού στο Twitter.

Ταξίδεψε 25 ώρες για να δει τον διασυρμό της Άστον Βίλα!

"Eνθουσιασμένος για το δεύτερο παιχνίδι που θα δω ποτέ στο γήπεδο της Άστον Βίλα. Ελπίζω να αξίζει το ταξίδι 25 ωρών που έκανα από την Αυστραλία", είχε γράψει ο φαν της Βίλα, με τον σύλλογο να του απαντάει μέσω του επίσημου λογαριασμού του στο Twitter τα εξής: "Να έχεις μία όμορφη ημέρα Steve. Ελπίζουμε να σου μείνει αυτό το ταξίδι".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ