ΣΤΗΛΕΣ

Τα must σκαρπίνια του Ζερβινιό

Τα must σκαρπίνια του Ζερβινιό

Ο Ζερβινιό κλέβει φέτος την παράσταση στην Ιταλία όχι μόνο με την παρουσία του στη Ρόμα αλλά και τις δημόσιες εμφανίσεις του. Δείτε τα παπούτσια που φόρεσε ο Ιβοριανός σε εκδήλωση που ήταν καλεσμένος (pics).

H νεοσυσταθείσα οργάνωση "Amico Doc onlus" έχει εφαρμόσει ένα πρόγραμμα με την ονομασία "Amico Doc" με στόχο την προστασία της υγείας των γυναικών και των παιδιών στην Ακτή Ελεφαντοστού, και επέλεξε τον Ζερβινιό ως επίσημο πρεσβευτή της.

Στο πλαίσιο λοιπόν αυτής της ιδιαίτερης σχέσης που τον συνδέει με την οργάνωση, ο άσος της Ρόμα έκανε το βράδυ της Δευτέρας την εμφάνισή του σε σχετική εκδήλωση για την προώθηση των σκοπών της οργάνωσης, ωστόσο πέρα από την παρουσία του κατάφερε να συγκεντρώσει πάνω του τα βλέμματα και για το άκρως εντυπωσιακό ζευγάρι παπουτσιών που φόρεσε.

Τα must σκαρπίνια του Ζερβινιό

Τα μαύρα σκαρπίνια του Ζερβίνιο ξεχώριζαν από.. χιλιόμετρα και έγιναν μέσα σε λίγες ώρες "hot" θέμα συζήτησης στα social media ενώ η "Corriere dello Sport" υπογραμμίζει πως τα παπούτσια του Ιβοριανού επιθετικού των "τζαλορόσι" είναι ήδη... must!

Τα must σκαρπίνια του Ζερβινιό

"Το ποδόσφαιρο έσωσε τη ζωή μου και είμαι ένας ευτυχισμένος άνδρας. Έχω μία οργάνωση που δεν βοηθάει μόνο τα μικρά παιδιά αλλά και όλους τους ανθρωπους που έχουν ανάγκη", δήλωσε χαρακτηριστικά στο πλαίσιο της εκδήλωσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ