ΣΤΗΛΕΣ

Τα μαγικά "τρικ" των παικτών της Σίτι

Τα μαγικά "τρικ" των παικτών της Σίτι

Τα παιδιά της ακαδημίας της Μάντσεστερ Σίτι δίνουν σόου και στις προπονήσεις. Δείτε πως κατάφεραν να συνεργαστούν 20 παίκτες για να πετύχουν ένα τρομερό καλάθι (video)!

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας K-18 της Μάντσεστερ Σίτι απέδειξαν, μέσα από ένα video που κάνει το γύρο του κόσμου τις τελευταίες ημέρες, ότι έχουν εξαιρετική σχέση με τη "στρογγυλή Θεά".

Τι έκαναν; Είκοσι ποδοσφαιριστέ της ομάδας χωρίστηκαν σε δύο γραμμές των 10 παικτών και κατάφεραν με ένα μόνο άγγιγμα της μπάλας ο καθένας, με το κεφάλι, να τελειώσουν μία απίστευτη φάση στέλνοντας τη μπάλα σε ένα σκουπιδοτενεκέ που είχε το ρόλο του... καλαθιού.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της Μάντσεστερ Σίτι, το εντυπωσιακό καλάθι επιτεύχθηκε με την τρίτη τελικά απόπειρα, καθώς στις δύο πρώτες ο τελευταίος παίκτης ήταν και ο "μοιραίος", αποτυγχάνοντας να σκοράρει με κεφαλιά.

Τα μαγικά "τρικ" των παικτών της Σίτι

Για την ιστορία οι ποδοσφαιριστές των "πολιτών" που πήραν μέρος στο "κόλπο" ήταν οι: Tosin Adarabioyo, Charlie Albinson, Thierry Ambrose, Elan Assiani, Brandon Barker, Denzeil Boadu, Kean Bryan, Bersant Celina, James Hardy, James Horsfield, Jorge Intima, Daniel Lema, Pablo Maffeo, Nathaniel Oseni, Sam Tattum, Yvan Wassi, David Brooks, Zac Faour, Emmanuel Vassi , Joe Nuttall.

Κρατήσε τα ονόματα, ίσως δούμε κάποιους από αυτούς στην πρώτη ομάδα της Μάντσεστερ Σίτι σε μερικά χρόνια από τώρα...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ