ΣΤΗΛΕΣ

Τα παράξενα της εβδομάδας

Τα παράξενα της εβδομάδας

Το Sport24.gr συνέλεξε τα πιο απίστευτα... παράξενα της εβδομάδας και σας τα παρουσιάζει. Από τον χωρισμό του Κριστιάνο και το πούλμαν της Μίλαν μέχρι το airball του Λεμπρόν και τον Νίκο Αναστόπουλο!

Αθλητισμός και παράξενα πάνε... πακέτο και το Sport24.gr δεν θα μπορούσε να κλείσει τα μάτια απέναντι σε αυτές τις ειδήσεις που αποτελούν -όπως και να το κάνουμε- το αλατοπίπερο στη ζωή μας. Αντίθετα "κλείνει το μάτι" σε όλές αυτές τις "ομορφιές" που έλαβαν χώρα την τελευταία εβδάδα και σας τις παρουσιάζει.

Δείτε λοιπόν τα νέα δεδομένα όσον αφορά στην παρτενέρ του Κριστιάνο Ρονάλντο που δεν είναι πλέον η Ιρίνα Σάικ, τον Νίκο Αναστόπουλο να αντιμετωπίζει με χιούμορ την... επόμενη ημέρα στον ΟΦΗ, τους οπαδούς της Μίλαν να "κράζουν" την απόφαση της διοίκησης να πουλήσει ακόμα και το πούλμαν αλλά και τον "βασιλιά" του NBA, Λεμπρόν Τζέιμς, να βρίσκει... αέρα από τη γραμμή των βολών.

Και φυσικά στις παράξενες ειδήσεις που σημάδεψαν αυτή την εβδομάδα δεν θα μπορούσε να μην βρει θέση το οφσάιντ-φάντασμα στο Τότεναμ-Σάντερλαντ αλλά και το 10χρονο παιδί-θαύμα που κάνει τρομερό κοντρόλ ακόμα και με ποτήρια και dvd!

Η Ιρίνα φεύγει, η Λουθία έρχεται

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο παραμένει "πιστός" στη Ρεάλ Μαδρίτης από το καλοκαίρι του 2009, δεν ισχύει όμως το ίδιο και για τη σχέση του με την Ιρίνα Σάικ. Μετά από πέντε χρόνια μαζί ο Πορτογάλος σούπερ σταρ και το διάσημο μοντέλο από τη Ρωσία αποφάσισαν να ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους στη ζωή τους με τα ισπανικά ΜΜΕ να έχουν ήδη βρει την... αντικαταστάτρια της Ιρίνα. Το όνομά της... Λουθία Βιγιαλόν, δημοσιογράφος της τηλεόρασης της Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία ήταν παρούσα τόσο στην τελετή απονομής της Χρυσής Μπάλας όσο και στο ματς των "μερένγκες" στην έδρα της Χετάφε... Την ίδια ώρα ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αναρωτιέται αν πρέπει να κάνει κίνηση για να προσεγγίσει την ελεύθερη πλέον Ιρίνα!

Τα παράξενα της εβδομάδας

Δεν έχει ούτε πούλμαν να βάλει μπροστά στο τέρμα

Για να εξοικονομήσει ένα ποσό της τάξης των 200.000 ευρώ, η διοίκηση της Μίλαν πήρε την απόφαση να πουλήσει το πούλμαν της και το γεγονός αυτό προκάλεσε "χαμό" στο Twitter με οπαδούς των "ροσονέρι" αλλά και τιφόζι αντίπαλων ομάδων να ξεσπαθώνουν μέσω Twitter ανεβάζοντας άκρως χιουμοριστικές φωτογραφίες. Κορυφαία κατά τη γνώμη μας αυτή με τον Γκαλιάνι και τους παίκτες της Μίλαν να κάνουν ωτο-στοπ για να πάνε στη Ρώμη ( ενόψει του αγώνα με τη Λάτσιο).

Τα παράξενα της εβδομάδας

Super -Premier- League

Κάθε φορά που οι Έλληνες διαιτητές στήνονται στο εδώλιο μπορούν να υπερασπίζονται τους εαυτούς τους φέρνοντας για παράδειγμα το Τότεναμ-Σάντερλαντ όπου σηκώθηκε σημαιάκι και καταλογίστηκε οφσάιντ σε παίκτη που ήταν τουλάχιστον δύο μέτρα πίσω από τη σέντρα!

Τα παράξενα της εβδομάδας

Πρώτα τίτλο, μετά selfie

Η Άρσεναλ πήρε την πρώτη νίκη της στο Μάντσεστερ Σίτι κόντρα στη Σίτι και οι παίκτες της θέλησαν να το γιορτάσουν βγάζοντας selfie φωτογραφία μέσα από τα αποδυτήρια. Ο Τζέιμι Κάραγκερ πάντως δεν τους... χαρίστηκε και άσκησε κριτική για την επιλογή τους. Διαβάστε την αιτία...

Τα παράξενα της εβδομάδας

Ο Ιβάνοβιτς απωθει τις γυναίκες

Στο αγωνιστικό κομμάτι "όλα τα λεφτά" στον πρώτο ημιτελικό League Cup μεταξύ Λίβερπουλ και Τσέλσι ήταν το υπέροχο γκολ του Ραχίμ Στέρλινγκ με το οποίο έγραψε το 1-1. Όσον αφορά στα... ντεσού της αναμέτρησης τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με την... κακοσμία του Ιβάνοβιτς που ενόχλησε μία φίλη των "κόκκινων". Και που το έδειξε με χαρακτηριστικό τρόπο.

Τα παράξενα της εβδομάδας

Ο ορισμός του cool παίκτη

Ωραία να παίρνεις μέρος σε αγώνα αλλά γίνεται να μην σηκώσεις το τηλέφωνο όταν σε καλούν; Αυτό θα πρέπει να σκέφτηκε ο ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ Όλεγκ Μακαρόβ της Νόβα Κάχοβκα και απάντησε κανονικά στην κλήση.

Τα παράξενα της εβδομάδας

Και οι Βασιλιάδες έχουν τις άσχημες στιγμές τους

Όλα μπορούν να συμβούν στον μαγικό κόσμο του NBA. Ακόμα και να κάνει airball από τη γραμή των βολών ο κορυφαίος άσος του πρωταθλήματος, ΛεΜπρον Τζέιμς. Δείτε το video αν δεν μας πιστεύετε!

Τα παράξενα της εβδομάδας

Αυτό θα πει παιδί-θαύμα

Το video με τον 10χρονο Jonathan να κάνει κοντρόλ με ένα σωρό αντικείμενα (από μπάλα ράγκμπι και ποτήρι μέχρι... dvd και τον κύβο του Κιούμπρικ) κάνει θραύση στο διαδίκτυο. Το ταλέντο δεν κρύβεται...

Τα παράξενα της εβδομάδας

Αν έχεις... χέρι διάβαινε

Πόσες φορές έχεις την ευκαιρία να δεις δύο εύστοχα τρίποντα, back-to-back, πίσω από το κέντρο του γηπέδου; Λογικά ελάχιστες οπότε απολαύστε αυτό που έγινε σε αγώνα μπάσκετ εφήβων στι ΗΠΑ.

Τα παράξενα της εβδομάδας

Ο Αναστόπουλος έβαλε το... πέμπτο γκολ

Ο Νίκος Αναστόπουλος συνηθίζει να προσφέρει απλόχερα ατάκες στους δημοσιογράφους και στο κοινό. Όταν λοιπόν ρεπόρτερ τον ρώτησε για το ποιά είναι η επόμενη ημέρα του ΟΦΗ μετά το 4-0 επί του Πανθρακικού, ο "μουστάκιας" έδωσε επική απάντηση.

Τα παράξενα της εβδομάδας
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ