ΣΤΗΛΕΣ

Τα "μαγικά" του Ζιντάν σε ποδόσφαιρο σάλας!

Τα "μαγικά" του Ζιντάν σε ποδόσφαιρο σάλας!

Ακόμα και στα 43 του χρόνια προκαλεί θαυμασμό με την απαράμιλλη τεχνική του. Δείτε το σόου που έδωσε ο Ζινεντίν Ζιντάν σε αγώνα φούτσαλ στο Ντουμπάι (videos).

Το 2006 αποφάσισε σε ηλικία 34 ετών να κρεμάσει οριστικά τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια όμως αν κρίνει κανείς από τα κατορθώματά του κάθε φορά που έρχεται σε επαφή με τη μπάλα από τότε, μάλλον βιάστηκε ο Ζινεντίν ΖΙντάν να πει αντίο στους εκατομμύρια θαυμαστές του.

Τελευταία απόδειξη ένας αγώνας φούτσαλ που έλαβε χώρα στο Ντουμπάι στο πλαίσιο του "2015 NAS Tournament", με τον "Ζιζού" να είναι στην ίδια ομάδα με τους άλλοτε συμπαίκτες του Έντγκα Ντάβιντς (στη Γιουβέντους) και Μίτσελ Σαλγάδο (Ρεάλ Μαδρίτης) και τους γιους του Λούκα και Έντσο και να κάνει "θαύματα" στη σάλα.

Το ρεπερτόριό του είχε φοβερά κοντρόλ της μπάλας και πανέμορφα γκολ, με τους 700 φιλάθλους που γέμισαν την αρένα (περίπου 200 απόλαυσαν το θέαμα μέσα από γιγαντοοθόνες που βρίσκονταν έξω από το γήπεδο) να αποθεώνουν ένας από τους ελάχιστους "καλλιτέχνες" των γηπέδων.

Σούπερ γκολ από τον Ζιντάν:

Ο Ζιντάν τιθασεύει τη στρογγυλή Θεά:

Αστοχεί σε κενή εστία ο Ζιντάν...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ