ΣΤΗΛΕΣ

Τα έδωσε όλα με Ριάνα ο Άλαρνταϊς!

Τα έδωσε όλα με Ριάνα ο Άλαρνταϊς!

Στην μαγευτική Μαρμπέγια της Ανδαλουσίας περνά μέρος των διακοπών του ο Σαμ Άλαρνταϊς και δεν έχασε την ευκαιρία να δείξει μέρος των χορευτικών του ικανοτήτων υπό τους ήχους της Ριάνα. (video)

Ο Σαμ Άλαρνταϊς ήταν ένα από τα πρόσωπα της σεζόν στην Αγγλία, καθώς ανέλαβε την Σάντερλαντ τον Οκτώβρη με στόχο την αποφυγή του υποβιβασμού από την Premier League.

Δύσκολο το εγχείρημα, όμως ο "Big Sam" το έφερε εις πέρας και τα χαμόγελα ήταν το σήμα κατατεθέν στον σύλλογο με το κλείσιμο της αγωνιστικής περιόδου.

Παίκτες και τεχνικό επιτελείο διανύουν ημέρες ξεκούρασης, με τον Σαμ Άλαρνταϊς να επιλέγει την μαγευτική Μαρμπέγια ως προορισμό των διακοπών του. Στους πρόποδες της Σιέρα Μπλάνκα στην Ανδαλουσία, η Μαρμπέγια θεωρείται ιδανικό μέρος για καλοκαιρινές διακοπές και αν κρίνουμε από τον τρόπο που το διασκεδάζει ο τεχνικός της Σάντερλαντ, δεν πρόκειται για υπερβολή.

Ο "Big Sam" λοιπόν τα έδωσε όλα στο γνωστό άσμα της Ριάνα "We found Love". Ο 60χρονος προπονητής έδειξε μέρος των χορευτικών του ικανοτήτων, τη στιγμή που ήταν φανερό ότι ζούσε τη στιγμή ιδιαίτερα έντονα.

Φυσικό επόμενο να πέσει το σχετικό... γλέντι στα social media, με τους περισσότερους χρήστες πάντως να σχολιάζουν το video με θετική διάθεση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ