ΣΤΗΛΕΣ

Τα δώρα του LeBron στους συμπαίκτες του

Τα δώρα του LeBron στους συμπαίκτες του

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο LeBron James μάζεψε τους συμπαίκτες του και τους μοίρασε δώρα. Ήταν αυτή που... ανέβηκε επίπεδο. Ο JR Smith δήλωσε ανυπόμονος για αυτά που τον περιμένουν του χρόνου!

Το NBA Greece (υπερ)κάλυψε όσα έγιναν στο 1-1 των τελικών στο ΝΒΑ και για την ακρίβεια το 95-93 των Cavs επί των Warriors . Η εκπληκτική βραδιά του LeBron James έγινε από μόνη της θέμα , μαζί και οι στατιστικές του επιδόσεις στην Oracle Arena .

Εμείς θα σας πάμε κάπου αλλού. Στις τελευταίες κινήσεις του King, πριν κινήσουν οι "Ιππότες" για το δεύτερο τελικό. Παραμονή του ματς, ενοικίασε μια αίθουσα του ξενοδοχείου όπου διαμένει η ομάδα στο San Francisco και τους είπε "είμαστε εδώ για δουλειά και για να είμαστε προετοιμασμένοι. Όλη η προσοχή των media, όλα όσα συμβαίνουν γύρω από το ματς είναι ωραία, αλλά εμείς έχουμε έλθει εδώ για να κάνουμε τη δουλειά μας", αποκάλυψε ο Tristan Thompson. Αυτό που δεν είπε, ήταν πως όταν τελείωσε να μιλά ο King, μοίρασε σε όλους τους συμπαίκτες του ένα Apple Watch.

Επ' αυτού, σχολίασε ότι "υπήρξα αρκετά τυχερός να δουλέψω με εκπληκτικούς συντρόφους και ό,τι παίρνω, θέλω να το μοιράζομαι με τους συμπαίκτες μου. Είναι ο τρόπος που έχω να τους δείχνω πως νοιάζομαι. Δεν ήταν η πρώτη φορά και δεν θα είναι η τελευταία". Ο JR Smith ομολόγησε ότι " πάντα βρίσκει κάτι διαφορετικό. Μας έχει δώσει ακουστικά, φούτερ, βιβλία, τσάντες, ρολόγια, παπούτσια. Ειλικρινά, δεν μπορώ να περιμένω να επιστρέψω του χρόνου να δω... τι μας περιμένει".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ