ΣΤΗΛΕΣ

Συμπαίκτες έπαιξαν μπουνιές στο γήπεδο!

Συμπαίκτες έπαιξαν μπουνιές στο γήπεδο!

Οι παίκτες της Πλασίντο Κάστρο δεν άντεξαν τα πέντε γκολ που δεχόταν η ομάδα τους από τη Ρίο Μπράνκο, με αποτέλεσμα δύο από αυτούς να έρθουν στα χέρια (video)!

H εικόνα με τους Μπόγιερ και Ντάιερ να ανταλλάσουν γροθιές κατά τη διάρκεια αγώνα της Νιούκαστλ και να δέχονται κατόπιν σκληρή τιμωρία από την ομάδα τους, δύσκολα θα ξεχαστεί από το παγκόσμιο φίλαθλο κοινό όσα χρόνια και αν περάσουν.

Μην νομίζετε όμως ότι μόνο εκείνοι ήταν τα "κακά παιδιά". Τελευταίο παράδειγμα με ποδοσφαιριστές της ίδιας ομάδας να πιάνονται στα χέρια και να χρειάζεται η παρέμβαση των υπολοίπων για να τους χωρίσουν έλαβε χώρα στη Βραζιλία.

Αρνητικοί πρωταγωνιστές οι Ουίλιαν και Φάμπιο Ζούνιορ της Πλασίντο Κάστρο, οι οποίοι δεν άντεξαν το πέμπτο γκολ που δέχτηκε η ομάδα τους από τη Ρίο Μπράνκο με αποτέλεσμα να ακολουθήσει πανικός πάνω στο χορτάρι.

Ο ένας κατηγόρησε τον άλλο για τα την εικόνα της ομάδας και κάποια στιγμή η κατάσταση "ξέφυγε", με τους παίκτες να χτυπούν με γροθιές ο ένας τον άλλο και τους συμπαίκτες τους να μπαίνουν στη μέση για να τους χωρίσουν πριν διακόψει το ματς ο διαιτητής για να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ