ΣΤΗΛΕΣ

Συλλεκτικά... πατατάκια στο Λέστερ-Έβερτον!

Συλλεκτικά... πατατάκια στο Λέστερ-Έβερτον!

Μετά την κατάκτηση του τίτλου στην Premier League από την Λέστερ η εταιρία "Walkers" βγάζει μία περιορισμένη εκδοση από σακουλάκια με πατατάκια, που θα μοιραστούν στους φίλους των "αλεπούδων" στο ματς με την Έβερτον.

Το είχε κάνει και με τον Τζέιμι Βάρντι όταν είχε σκοράρει για 11 συνεχόμενες αγωνιστικές και τώρα η "Walkers" κάνει κάτι ανάλογο, καθώς ενόψει του εντός έδρας αγώνα με την Έβερτον το ερχόμενο Σάββατο και προς τιμήν της νέας πρωταθλήτριας θα βγάλει έναν συγκεκριμένο αριθμό από σακουλάκια με πατατάκια, τα οποία θα έχουν φωτογραφία τον Κλάουντιο Ρανιέρι και τους ποδοσφαιριστές του.

Συλλεκτικά... πατατάκια στο Λέστερ-Έβερτον!

Επίσης θα αναγράφεται πάνω στο σακουλάκι η φράση "Πρωταθλητές 2016" ενώ αντί για τη λέξη Walkers (εταιρία παραγωγής) θα υπάρχει η λέξη Winners (Νικητές). Η ίδια μάλιστα εταιρία φρόντισε μέσω του λογαριασμού της στο Twitter να υπενθυμίσει στον κόσμο ότι περιμένει από τον Γκάρι Λίνεκερ να βγει μόνο με τα εσώρουχά του για να κάνει εκπομπή, κάνοντας πράξη αυτό που είχε υποσχεθεί αν έπαιρνε το πρωτάθλημα η ομάδα της γενέτειρά του.

Σημειώνεται πως με αφορμή την κατάκτηση του τίτλου από την Λέστερ η Morgan Rum γνωστοποίησε πως θα βγάλει έναν συγκεκριμένο αριθμό μπουκαλιών όπου θα απεικονίζεται πάνω σε αυτά ο... αρχηγός της ομάδας, Γουές Μόργκαν!

Συλλεκτικά... πατατάκια στο Λέστερ-Έβερτον!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ