ΣΤΗΛΕΣ

Σχολίαζε στην τηλεόραση αντί να κοουτσάρει την ομάδα του και απολύθηκε

Σχολίαζε στην τηλεόραση αντί να κοουτσάρει την ομάδα του και απολύθηκε

Ο Κιθ Άρμστρονγκ απολύθηκε από την FC Ilves επειδή προτίμησε να σχολιάσει στην τηλεόραση το Άρσεναλ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αντί να κοουτσάρει την ομάδα του την ίδια στιγμή.

Αν μη τι άλλο, η προκλητική αδιαφορία πληρώνεται και με τόκο. Ο προπονητής της FC Ilves απολύθηκε και ο λόγος είναι πρωτοφανής. Τι έκανε; Αντί να κοουτσάρει την ομάδα του στον αγώνα με την Veikkausliiga στην Φινλανδία, ο ίδιος προτίμησε να βρίσκεται σε τηλεοπτικό δίκτυο και να σχολιάζει το ντέρμπι της Άρσεναλ με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο 57χρονος κόουτς απουσίαζε από τον πάγκο της ομάδας του, που ηττήθηκε εντέλει με 2-1, διότι θεώρησε προτιμότερο να κριτικάρει τις κινήσεις του Αρσέν Βενγκέρ και του Λουίς Φαν Χάαλ. Έτσι, λοιπόν, η διοίκηση της FC Ilves δεν μπορούσε παρά να ανακοινώσει το μεταξύ τους διαζύγιο.

"Τον ευχαριστούμε για να την εξαιρετική του δουλειά, όμως ο σύλλογος πιστεύει ότι δεν είναι δυνατόν πλέον να βαδίσουμε στο ίδιο μονοπάτι", ανέφερε η ανακοίνωση για τον Άρμστρονγκ, ο οποίος έχει καλό όνομα στην χώρα και αρκετά πρωταθλήματα. Πλέον, θα έχει άπλετο χρόνο για... σχόλια και αναλύσεις!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ