ΣΤΗΛΕΣ

Σώθηκαν και έγιναν λιώμα στο Λονδίνο οι παίκτες της Χάντερσφιλντ

Huddersfield Town's Laurent Depoitre, second right, celebrates scoring against Chelsea with teammates during the English Premier League soccer match at Stamford Bridge, London, Wednesday May 9, 2018. (John Walton/PA via AP)
Huddersfield Town's Laurent Depoitre, second right, celebrates scoring against Chelsea with teammates during the English Premier League soccer match at Stamford Bridge, London, Wednesday May 9, 2018. (John Walton/PA via AP) AP

Οι παίκτες της Χάντερσφιλντ ήθελαν να ταξιδέψουν οδικώς προς την πόλη για να πανηγυρίσουν την παραμονή στην Premier League, αλλά ο οδηγός του πούλμαν είχε συμπληρώσει τον μέγιστο αριθμό ωρών εργασίας, με αποτέλεσμα να διασκεδάσουν μέχρι πρωίας σε club του Λονδίνου!

H Χάντερσφιλντ αναδείχθηκε ισόπαλη (1-1) με την Τσέλσι στο "Στάμφορντ Μπριτζ" και πανηγύρισε και μαθηματικά την παραμονή στην Premier League, αφού βρίσκεται στο +4 απ' τη 18η Σουόνσι, με μόλις μία αγωνιστική να απομένει για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.

Όπως είναι λογικό, το κλίμα ήταν εορταστικό, με τους παίκτες να ζητούν να μεταβούν πίσω στο Χάντερσφιλντ οδικώς προκειμένου να έχουν τη δυνατότητα να πιουν αλκοόλ, να τραγουδήσουν και γενικά να πανηγυρίσουν το σπουδαίο κατόρθωμά τους.

Ωστόσο, σύμφωνα με τους " Times" ο οδηγός του πούλμαν τους χάλασε τα σχέδια, αφού είχε συμπληρώσει τον επιτρεπόμενο αριθμό ωρών εργασίας, με αποτέλεσμα οι ποδοσφαιριστές να... αναγκαστούν να διασκεδάσουν μέχρι πρωίας σε club του Λονδίνου.

Μάλιστα, ο τεχνικός της ομάδας, Ντέιβιντ Βάγκνερ έδωσε δύο ημέρες ρεπό στους παίκτες για να επανέλθουν σε νορμάλ κατάσταση, το οποίο σημαίνει πως στην αναμέτρηση με την Άρσεναλ (13/05) για την 38η αγωνιστική θα πάνε ουσιαστικά χωρίς προπόνηση.

Photo Credits: John Walton/PA via AP

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ