ΣΤΗΛΕΣ

Στην προπόνηση του Βελγίου με τη... μαμά του!

Στην προπόνηση του Βελγίου με τη... μαμά του!

Ο Γιαν Βερτόνχεν κλέβει την παράσταση κατά την άφιξή του στις τελευταίες προπονήσεις του Βελγίου καθώς συνοδεύεται από τη μητέρα του που τον πηγαίνει με το αμάξι. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Έχουμε συνηθίσει τους περισσότερους διάσημους παίκτες να εμφανίζονται στις προπονήσεις των ομάδων τους οδηγώντας υπερπολυτελή αμάξια, όμως όσοι έχουν ενημερωθεί για τον τρόπο με τον οποίο πηγαίνει στις προπονήσεις της εθνικής ομάδας του Βελγίου ο Γιαν Βερτόνχεν θα αλλάξουν άποψη.

Και αυτό γιατί κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην πατρίδα του ο άσος της Τότεναμ δεν έχει δικό του αμάξι για να χρησιμοποιήσει και εκείνη που έχει αναλάβει καθήκοντα... σοφερίνας είναι η μητέρα του που τον πηγαίνει στις προπονήσεις.

Η φωτογραφία με τη μητέρα να αφήνει το γιο έξω από το προπονητικό κέντρο έχοντας μάλις παρκάρει το οικογενειακό τους αυτοκίνητο (Toyota Corolla) έχει κάνει το γύρο του κόσμου μέσω του διαδικτύου και αρκετοί είναι εκείνοι που έχουν αρχίσει το σχετικό "τρολάρισμα" ωστόσο πίσω από αυτή την κίνηση κρύβεται μία συγκινητική ιστορία.

Στην προπόνηση του Βελγίου με τη... μαμά του!

Το συγκεκριμένο αμάξι αγοράστηκε πριν από 9 χρόνια από τους γονείς του Γιαν Βερτόνχεν όμως λίγους μήνες αργότερα ο Βέλγος ποδοσφαιριστής έχασε τον πατέρα του.

Η μητέρα του έχει κρατήσει το αμάξι και έχει ορκιστεί να το χρησιμοποιεί προς τιμήν του συζύγου της και έτσι κάθε φορά που ο παίκτης βρίσκεται στην πατρίδα του (λίγες τα τελευταία χρόνια καθώς αγωνίζεται στο εξωτερικό), εκείνη έχει αναλάβει όλες τις μετακινήσεις του από τη στιγμή που ο ίδιος δεν έχει αγοράσει κάποιο αμάξι.

Σημείωνεται πως το Βέλγιο έχει εξασφαλίσει την πρόκρισή του για τα τελικά του Euro 2016 και στην αποψινή αναμέτρηση με το Ισραήλ θα διεκδικήσει απλά την πρωτιά στον όμιλό του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ