ΣΤΗΛΕΣ

Στάση Μετρό "Λιονέλ Μέσι"!

Στάση Μετρό "Λιονέλ Μέσι"!

Ο Λιονέλ Μέσι πρόσθεσε ένα ακόμα "παράσημο" στο μακρύ βιογραφικό του καθώς από εδώ και πέρα θα υπάρχει πλέον σταθμός μετρό στην πατρίδα του με το ονοματεπώνυμό του (video)!

Ο Λιονέλ Μέσι θα περιμένει με ανυπομονησία την 11η Ιανουαρίου του 2016 για να μάθει αν θα γίνει κάτοχος της Χρυσής Μπάλας για πέμπτη φορά στην καριέρα του ωστόσο λίγο πριν φύγει αυτή η χρονιά έρχεται μία ακόμα ευχάριστη είδηση για τον ίδιο και μάλιστα εκτός γηπέδων.

Η είδηση έρχεται από την Αργεντινή και συγκεκριμένα το Μπουένος Άιρες, με τους συμπατριώτες του να αποφασίζουν τη μετονομασία της στάσης Μετρό "José Hernández" της γραμμής D σε στάση "Lionel Messi", με το πρόσωπο του άσου της Μπαρτσελόνα να φιγουράρει σε ουκ ολίγα σημεία στην εν λόγω πλατφόρμα.

MESSI TIENE SU ESTACIÓN DE SUBTE Convertimos la Estación José Hernández de la línea D de Subtes en un espacio de homenaje al mejor jugador del mundo, Lionel Messi. Hay un mural de él con la camiseta de la Selección, una exposición de pelotas intervenidas por diferentes artistas, una escultura que según desde donde la mires podés ver distintas escenas de su vida y muchas cosas más. Cuando pases por la estación vas a poder vivir una verdadera experiencia futbolera.

Posted by Horacio Rodríguez Larreta on Monday, December 7, 2015
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ