ΣΤΗΛΕΣ

"Σοβαρά, βούλωσε το"

Stan Wawrinka of Switzerland celebrates after defeating Thomaz Bellucci of Brazil in a 4th set tie-break during their match at the 2014 U.S. Open tennis tournament in New York August 27, 2014.   REUTERS/Shannon Stapleton (UNITED STATES  - Tags: SPORT TENNIS) ORG XMIT: NYO522
Stan Wawrinka of Switzerland celebrates after defeating Thomaz Bellucci of Brazil in a 4th set tie-break during their match at the 2014 U.S. Open tennis tournament in New York August 27, 2014. REUTERS/Shannon Stapleton (UNITED STATES - Tags: SPORT TENNIS) ORG XMIT: NYO522 REUTERS

Ο Στάνισλας Βαβρίνκα έχασε τη ψυχραιμία του και μίλησε άσχημα σε θεατή που τον παρενοχλούσε κατά τη διάρκεια αγώνα για τον 2ο γύρο του Όπεν των Ηνωμένων Πολιτειών (video).

Οι νυχτερινοί αγώνες στο Όπεν των Ηνωμένων Πολιτειών (US Open) έχουν τη δική τους άγρια ομορφιά. Το κοινό της Νέας Υόρκης είναι ιδιαίτερα απαιτητικό και οι θεατές μπορούν να γίνουν πραγματικά ενοχλητικοί.

Ο Στάνισλας Βαβρίνκα προστέθηκε στη λίστα των μεγάλων ονομάτων που έχουν βρίσει θεατές στη Νέα Υόρκη, οι οποίοι κάνουν φασαρία ανάμεσα στους πόντους. Το έχει κάνει και ο Ρότζερ Φέντερερ και ο Νόβακ Τζόκοβιτς σε αγώνα μάλιστα με τον Βαβρίνκα το 2013.

"Βούλωσε το, σοβαρά, βούλωσε το", φώναξε ο κάτοχος του Αυστραλιανού Όπεν σε θεατή που ενοχλούσε τον Ελβετό την ώρα που προσπαθούσε να σερβίρει στο τέταρτο σετ στον αγώνα με τον Βραζιλιάνο Τομάζ Μπελούσι.

Μετά την αγχωτική πρόκριση του τις πρώτες πρωινές ώρες ο Βαβρίνκα σχολίασε " στο τέλος της (αγωνιστικής) μέρας, αρχίζουν να μεθάνε. Έπρεπε να μιλήσω σε ορισμένους από αυτούς. Όλοι οι υπόλοιποι ήθελαν να δουν τον αγώνα. Μπορεί να συμβεί". Στον 3ο γύρο το Νο3 του ταμπλό θα αντιμετωπίσει τον Σλοβένο Μπλαζ Κάβτσιτς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ