ΣΤΗΛΕΣ

"Σόου" στο γήπεδο της Ρίβερ Πλέιτ από... Άστον Κούτσερ!

"Σόου" στο γήπεδο της Ρίβερ Πλέιτ από... Άστον Κούτσερ!

Ο Άστον Κούτσερ βρίσκεται στην Αργεντινή για τις ανάγκες της νέας του σειράς και δεν έχασε την ευκαιριά να δείξει τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες στο ιστορικό "Monumental" (φωτογραφίες+video).

Έναν διάσημο σταρ του Χόλιγουντ φιλοξένησε την Παρασκευή το ιστορικό "Monumental", έδρα της Ρίβερ Πλέιτ αλλά και ενίοτε της εθνικής Αργεντινής, με τον Άστορ Κούτσερ να βρίσκεται αυτές τις ημέρες στην Αργεντινή για την προώθηση της νέας του τηλεοπτικής δουλειάς με τίτλο "The Ranch" και να αρπάζει την ευκαιρία για να δείξει τις ικανότητές του και στο ποδόσφαιρο.

Ο Αμερικανός ηθοποιός επισκέφτηκε πρώτα το μουσείο του συλλόγου και εν συνεχεία πάτησε το χορτάρι του γηπέδου της Ρίβερ όπου έβγαλε φωτογραφίες και εκτέλεσε μερικά πέναλτι, με τους ανθρώπους της Ρίβερ Πλέιτ να ανεβάζουν το σχετικό υλικό στους επίσημους λογαριασμούς της ομάδας σε Facebook, Twitter και Instagram.

Ο Κούτσερ συνοδευόταν από τον συνάδελφό του, Ντάνι Μάστερσον, ενώ αμφότεροι επέλεξαν να φορέσουν φανέλες της εθνικής Αργεντινής, τιμώντας με αυτό τον τρόπο και την χώρα που τους φιλοξενούσε.

#AshtonEnRiver El famoso actor de Hollywood, Ashton Kutcher, visitó el Monumental junto a su colega Danny Masterson. Se...

Posted by Club Atlético River Plate onFriday, March 18, 2016

#AshtonEnRiver El actor estadounidense Ashton Kutcher @aplusk estuvo en el Monumentalconoció la casa del campeón de América

A video posted by Club Atlético River Plate (@carpoficial) on

#AshtonEnRiver El actor repasó la historia del Más Grande

A photo posted by Club Atlético River Plate (@carpoficial) on

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ