ΣΤΗΛΕΣ

Σόου Νανί με... καποέιρα!

Σόου Νανί με... καποέιρα!

Ο Νανί έκλεψε την παράστασή κατά την παρουσίαση του από την Βαλένθια αφού χόρεψε... καποέιρα μπροστά σε 12.000 οπαδούς που πήγαν στο "Mestalla" για να τον αποθεώσουν (φωτογραφίες+videos).

Μία μοναδική παράσταση απόλαυσαν το βράδυ της Πέμπτης οι περίπου 12.000 φίλοι της Βαλένθια που σύρρευσαν στο "Mestalla" για να καλωσορίσουν το νέο απόκτημα της ομάδας, Νανί, με τον Πορτογάλο σούπερ σταρ να μη διστάζει να δείχνει τη σπουδαία τεχνική που διαθέτει όσον αφορά στον χορό καποέιρα.

Ο συγκεκριμένος βραζιλιάνικος χορός πολεμικών τεχνών είναι κάτι που γνωρίζει το νέο αστέρι των "νυχτερίδων" καθώς εξασκούταν σε αυτόν ως παιδί στη Λισσαβώνα, με τον ίδιο να αποκαλύπτει σχετικά σε πρόσφατη συνέντευξή του:

Σόου Νανί με... καποέιρα!

"Εάν δεν έπαιζα ποδόσφαιρο, έκανα καποέιρα με τους φίλους μου. Έγινε χόμπι μου, διασκέδαζα αρκετά όταν άρχισαν να μαθαίνω κάποιες καλές κινήσεις και σε σύντομο χρονικό διάστημα ήμουν ένας από τους καλύτερους στο γκρουπ.

Σόου Νανί με... καποέιρα!

Όμως το όνειρό μου να παίζω ποδόσφαιρο ήταν μεγαλύτερο οπότε έπρεπε να επιλέξω μεταξύ ποδοσφαίρου και καποέιρα. Ακόμα και οι φίλοι μου με έσπρωχναν προς το ποδόσφαιρο".

Σόου Νανί με... καποέιρα!

Όσον αφορά στους στόχους του με τη Βαλένθια, ο 29χρονος winger, πρωταθλητής Ευρώπης με την εθνική Πορτογαλίας, είπε: "Είμαι χαρούμενος που έρχομαι σε έναν σπουδαίο σύλλογο και ελπίζω να μείνω για αρκετά χρόνια στη Βαλένθια. Τώρα ελπίζω να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν οι άνθρωποί της με σκληρή δουλειά, αφοσίωση και γκολ".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ