ΣΤΗΛΕΣ

"Σόου" Ιμπραχίμοβιτς με διαιτητή!

FOOTBALL : Saint Etienne vs Paris SG - Coupe de la Ligue - 1/4 finale - 13/01/2015
FOOTBALL : Saint Etienne vs Paris SG - Coupe de la Ligue - 1/4 finale - 13/01/2015 INTIME SPORTS

Εάν ένας διαιτητής θέλει να μιλήσει στον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς θα πρέπει να πάει ο ίδιος προς το μέρος του σούπερ σταρ της Παρί. Δείτε ένα απολαυστικό video!

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς ζει τη ζωή του με τους δικούς του κανόνες, δεν του αρέσουν οι άνθρωποι που τον κάνουν να σπαταλάει το χρόνο του και δεν πρόκειται ποτέ να μπει στη διαδικασία να πλησιάσει έναν διαιτητή για να του μιλήσει.

Αυτό το κατάλαβαν με τον πλέον χαρακτηριστικό τρόπο όσοι παρακολούθησαν την αναμέτρηση της Παρί Σεν Ζερμέν με τη Ρέν (1-0) , με μία σκηνή κατά τη διάρκεια του αγώνα με πρωταγωνιστές τον διαιτητή Φιλίπ Καλτ και τον σούπερ σταρ των Παριζιάνων να είναι μο-να-δι-κή!

Ήταν η στιγμή που ο διαιτητής κάλεσε τον "Ίμπρα" να έρθει προς το μέρος του για να του μιλήσει όμως αν και του έκανε επανειλλημένα τη σχετική χειρονομία, ο Σουηδός τον αψήφησε επιδεικτικά και έμεινε στη θέση του.

Είδε και απόειδε ο Γάλλος ρέφερε και στο τέλος -βλέποντας πως δεν υπήρχε περίπτωση να επιβληθεί- αναγκάστηκε να κάνει εκείνος μερικά βήματα για να φτάσει δίπλα στον παίκτη και να του κάνει συστάσεις.

Τώρα αν του έδωσε σημασία ο Ιμπραχίμοβιτς, θα σας γελάσουμε...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ