ΣΤΗΛΕΣ

Σοκαριστικό video: Αθλητής του μπέιζμπολ ξυλοφόρτωσε την κοπέλα του!

Σοκαριστικό video: Αθλητής του μπέιζμπολ ξυλοφόρτωσε την κοπέλα του!

"Παγωμάρα" προκαλεί το video που δείχνει αθλητή του μπέιζμπολ να επιτίθεται με πρωτοφανή αγριότητα στην κοπέλα του. Δύο χρόνια μετά, ο Ντάνρι Βάσκεζ έχει αθωωθεί, όνομά του όμως κάνει τον γύρο του κόσμου (VIDEO).

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα video από κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης στο γήπεδο Whataburger Field του Κόρπους Κρίστι, στο οποίο εμφανίζεται ένας 24χρονος αθλητής του μπέιζμπολ να επιτίθεται με γροθιές στην κοπέλα του! Ο Ντάνρι Βάσκεζ χτύπησε την γυναίκα στο πρόσωπο ξανά και ξανά, την τράβηξε από τα μαλλιά και παρά το γεγονός ότι ο νεαρός αθλητής δεν αντιμετωπίζει πλέον κατηγορίες, βλέπει το όνομά του να βρίσκεται στα ΜΜΕ όλου του κόσμου.

Η κοπέλα, η οποία ονομάζεται Φαμπιάνα Πέρεζ, υποστήριξε ότι χώρισε με τον Βάσκεζ δύο μήνες μετά το περιστατικό και διέψευσε πως οι δυο τους παντρεύτηκαν. " Ήμασταν μαζί για έξι χρόνια και είχαμε αρραβωνιαστεί. Ελπίζω ο Θεός να τον συγχωρέσει. Ξέρει τι έκανε. Τον συγχώρεσα, όμως αν είχα τις γνώσεις που έχω τώρα, θα έπαιρνα διαφορετική απόφαση" ήταν τα λόγια της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ