ΣΤΗΛΕΣ

Σοκαρισμένος επειδή έκλεψαν τη... λεκάνη από το μπάνιο!

Dallas Mavericks forward Charlie Villanueva (3) in the first half of an NBA basketball game Monday, March 28, 2016, in Denver. (AP Photo/David Zalubowski)
Dallas Mavericks forward Charlie Villanueva (3) in the first half of an NBA basketball game Monday, March 28, 2016, in Denver. (AP Photo/David Zalubowski) AP PHOTO/DAVID ZALUBOWSKI

Ο Τσάρλι Βιλανουέβα ενημέρωσε πως διαρρήκτες "σήκωσαν" το σπίτι του. Δεν περιορίστηκαν όμως στις ηλεκτρικές συσκευές, αφού πήραν μαζί τους ακόμη και τη... λεκάνη από το μπάνιο (pic)!

Στόχος διαρρηκτών έγινε το σπίτι του Τσάρλι Βιλανουέβα πριν από μερικές ώρες, με τον πρώην NBAer να καταγγέλλει το γεγονός μέσω Twitter. Όπως εξήγησε μάλιστα, η δημοσιοποίηση του περιστατικού από τον ίδιο δεν έγινε τόσο για τη ληστεία, όσο για το γεγονός πως μεταξύ των κλοπιμαίων ήταν κι η... λεκάνη του μπάνιου!

Σοκαρισμένος επειδή έκλεψαν τη... λεκάνη από το μπάνιο!

μου έκλεψαν τη λεκάνη. Δεν μπορώ να το πιστέψω. Ακόμη περιμένω την Αστυνομία", για να προσθέσει μερικά λεπτά αργότερα με νέα τιτιβίσματα: " Όλες οι συσκευές έχουν εξαφανιστεί, είστε σοβαροί; Αυτό μου έχει πάρει το μυαλό. Ακόμη προσπαθώ να καταλάβω, ποιος κλέβει μια λεκάνη; Δηλαδή, τη λεκάνη, μια λεκάνη;".

Σοκαρισμένος επειδή έκλεψαν τη... λεκάνη από το μπάνιο!

Κάλεσα στις 18:50, είναι πλέον 22:41 και δεν έχω πάρει απάντηση από την Αστυνομία. Τους έχω τηλεφωνήσει ήδη τέσσερις φορές", για να δώσει τέλος στην ιστορία με ένα ακόμη τιτίβισμα απόγνωσης:

" Είμαι ακόμη σοκαρισμένος για τα πράγματα που πήραν. Αλλά αυτό που μου κάνει περισσότερη εντύπωση απ όλα είναι η λεκάνη. Φίλε, μία λεκάνη, δεν μπορεί να μου βγει από το μυαλό. Ουάου"!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ