ΣΤΗΛΕΣ

Σλούκας σε Ιωάννου: "Είσαι ο μπασκετικός νονός μου"

Ο Κώστας Σλούκας μίλησε στο EuroLeague Show της ΕΡΤ για την παρουσία του στη Φενέρμπαχτσε, ενώ δεν παρέλειψε να αποθεώσει τον Βαγγέλη Ιωάννου για το παρατσούκλι που του έχει "κολλήσει".

Ο Κώστας Σλούκας πραγματοποιεί εντυπωσιακές εμφανίσεις φέτος με τη φανέλα της Φενέρμπαχτσε, αποτελώντας έναν εκ των κορυφαίων της τουρκικής ομάδας έως τώρα. Το EuroLeague Show της ΕΡΤ βρέθηκε στην Κωνσταντινούπολη για να τον συναντήσει, με τον διεθνή γκαρντ να εξηγεί πως εξελίσσεται η φετινή αγωνιστική περίοδος στην ομάδα του.

Παράλληλα, σχολίασε το -προ εβδομάδας- ντέρμπι των "αιωνίων" λέγοντας πως " οι απουσίες των Μάικ Τζέιμς και Τζέιμς Γκιστ φάνηκαν πολύ στο τέλος. Ο Βασίλης (Σπανούλης) με τον Γιώργο (Πρίντεζη) έκαναν εξαιρετικό παιχνίδι. Θεωρώ πως ο Ολυμπιακός κέρδισε δίκαια". Παράλληλα αναφερόμενος στην παρουσία του στην Εθνική ομάδα τόνισε πως " πέρσι δεν μπόρεσα, αν και προσπάθησα να είμαι παρών. Ελπίζω να είμαι υγιής για να βοηθήσω όσο μπορώ. Είναι όνειρο κάθε παίκτη η Εθνική ομάδα".

Εκεί όπου όμως έκλεψε την παράσταση ήταν στο φινάλε των δηλώσεών του. Κι αυτό γιατί αποθέωσε τον Βαγγέλη Ιωάννου. Δεν δίστασε να τον ευχαριστήσει γιατί " είσαι ο μπασκετικός μου νονός", εξηγώντας πως " αυτό το Σλούκι Λουκ. Δεν με φωνάζουν με το όνομά μου τα παιδάκια".

Δείτε το απόσπασμα στο 10'25''

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ