ΣΤΗΛΕΣ

Sleaford Town: η ομάδα είδωλο των Άγγλων!

Sleaford Town: η ομάδα είδωλο των Άγγλων!

Απίστευτα σκηνικά στην Sleaford Town καθώς ένας εκ των υπευθύνων για τα social media του συλλόγου σταμάτησε να ενημερώνει, μπαίνοντας αλλαγή σε αγώνα της ομάδας!

Στη σύγχρονη εποχή οι αθλητικοί σύλλογοι δίνουν ιδιαίτερη προσοχή στην εικόνα τους μέσω των λογαριασμών τους σε Facebook και Twitter, όμως δεν μπορούν όλοι να έχουν άνθρωπο για τα social media επί 24ωρης βάσης και κάπου εκεί δημιουργούνται... μπερδέματα.

Όπως αυτό που συνέβη κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης των ερασιτεχνικών ομάδων Sleaford Town-Boston Town, με τον Χάρισον Άλεν να αναλαμβάνει να ενημερώνει για την εξέλιξη του αγώνα μέσω Twitter αντικαθιστώντας τον υπάλληλο της ομάδας για αυτό το πόστο (είχε άλλη δουλειά) αλλά να σταματάει την "κάλυψη" στο 70ο λεπτό.

Τότε χρειάστηκε να περάσει στο παιχνίδι ως αλλαγή με αποτέλεσμα ο κόσμος της ομάδας να ενημερωθεί για την εξέλιξη της αναμέτρησης αμέσως μετά το τελευταίο σφύριγμα. "Συγγνώμη για τη διακοπή στα tweets. Πέρασα στο ματς ως αλλαγή του Millard. Οι άλλες αλλαγές ήταν ο Anderson αντί του Millington και ο Hollingsworth αντί του Wright", έγραψε ο Άλεν προκαλώντας "χαμό".

Το συγκεκριμένο τιτίβισμα αναδημοσιεύτηκε άλλες 3.500 φορές, πήρε πάνω από 3.000 likes και ώθησε 250 άτομα να ακολουθήσουν τον επίσημο λογαριασμό της Sleaford Town στο Twitter, αριθμός που είναι το 1/8 σε σύγκριση με τον συνολικό αριθμό "ακολούθων" της στο εν λόγω μέσο κοινωνικής δικτύωσης!

"Ο άνθρωπος που τουιτάρει συνήθως, ο Jamie Shaw, ήταν έξω για δουλειά. Ρώτησα μήπως μπορούσα να τον αντικαταστήσω. Ήμασταν μόλις τρεις στον πάγκο. Θα έδινα το τηλέφωνό μου σε κάποιον άλλο για να συνεχίσει αλλά όλοι μπήκαμε πάνω-κάτω την ίδια ώρα", δήλωσε ο 18χρονος Άλεν, ο οποίος εντάχτηκε στα τμήματα υποδομής του συλλόγου στην ηλικία των 12 ετών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ