ΣΤΗΛΕΣ

Sextra Time στο γήπεδο της Τσάρλτον

Sextra Time στο γήπεδο της Τσάρλτον

Σάλο έχει προκαλέσει στην Αγγλία η διαρροή ενός video που δείχνει ένα ζευγάρι να κάνει σεξ στη σέντρα του γηπέδου της Τσάρλτον!

Θραύση στο διαδίκτυο κάνει εδώ και λίγες ώρες ένα video στο οποίο εμφανίζεται ένα ζευγάρι να κάνει νυχτερινό... σεξ μέσα στη σέντρα του γηπέδου της Τσάρλτον.

"Κάποιος εισέβαλε στο Valley (το σπίτι της Τσάρλτον) και έκανε αυτό στο κέντρο του γηπέδου", αναφέρεται χαρακτηριστικά από τον χρήστη Showboat Vines στο Twitter (ο πρώτος που έβγαλε το video στο οποίο έδωσε τον τίτλο Sextra Time) ο οποίος δήλωσε στην αγγλική εφημερίδα Mirror:

"Δεν μπορώ να πω από που πήρα τη λήψη, νομίζω ότι με καταλαβαίνετε, είναι όμως αυθεντική".

Σύμφωνα πάντως με αποκάλυψη που έγινε αρκετές ώρες αργότερα, είναι πολύ πιθανό η συγκεκριμένη ερωτική σκηνή να ανήκει σε επεισόδιο της δραματικής σειράς του BBC "Silent Witness" και το οποίο προβλήθηκε τον Ιανουάριο του 2014.

Ο λονδρέζικος σύλλογος από την πλευρά του παραδέχτηκε ότι μέσα στο 2013 παραχωρήθηκε το γήπεδο στη διάθεση του BBC για να γίνουν κάποια γυρίσματα της σειράς, ωστόσο τονίστηκε πως θα διεξαχθεί η έρευνα για να εντοπιστεί η "πηγή" του συγκεκριμένου video.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ