ΣΤΗΛΕΣ

Σε ρόλο τερματοφύλακα ο Μουρίνιο, σκόρερ ο Μο Φάρα

Team Shearer's Jose Mourinho during Game4Grenfell, a charity football match to raise funds for Grenfell Tower survivors at QPR's Loftus Road stadium in London, Saturday, Sept. 2, 2017. (Victoria Jones/PA via AP)
Team Shearer's Jose Mourinho during Game4Grenfell, a charity football match to raise funds for Grenfell Tower survivors at QPR's Loftus Road stadium in London, Saturday, Sept. 2, 2017. (Victoria Jones/PA via AP) AP

Ο Ζοζέ Μουρίνιο συμμετείχε σε φιλικό παιχνίδι για τα θύματα της τραγωδίας του Grenfell Tower και μάλιστα αγωνίστηκε ως τερματοφύλακας. Σκόραρε ο Μο Φάρα. (VIDEOS)

Το Σάββατο (02/09) διεξήχθη στο Λονδίνο φιλική αναμέτρηση για τα θύματα του Grenfell Tower με τη συμμετοχή διάφορων προσωπικοτήτων από τον αθλητισμό, την υποκριτική και τον χώρο της μουσικής.

Υπενθυμίζουμε ότι έπειτα από πυρκαγιά που ξέσπασε στο συγκεκριμένο κτήριο στις 14 Ιουνίου τουλάχιστον 80 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, ενώ άλλοι 70 τραυματίστηκαν.

Έτσι, σε αναμέτρηση που διεξήχθη στο γήπεδο της ΚΠΡ διοργανώθηκε ένα φιλικό ματς τα έσοδα του οποίου πήγαν στις οικογένειες των θυμάτων. Ο Λες Φέρτιναρντ από την μία και ο Άλαν Σίρερ από την άλλη ήταν εκείνοι που ανέλαβαν το κοουτσάρισμα αθλητών όπως οι Μο Φάρα, Σίμαν, Σινκλέρ, Ρέντναπ, Κράουτς, Γκίβεν, Νταφ, Κάμπελ, αλλά και ηθοποιών και τραγουδιστών όπως οι Κρις Έντουαρτς, Όλι Μαρς, Μάρκους Μάφορντ και Τζακ Γουάιτχολ.

Οι στιγμές ωστόσο που ξεχώρισαν στο ματς ήταν δύο. Η πρώτη ήταν όταν πέρασαν στον αγωνιστικό χώρο μέλη της πυροσβεστικής και άνθρωποι οι οποίοι διασώθηκαν από την τραγωδία, ενώ η δεύτερη αφορούσε τον Ζοζέ Μουρίνιο. Ο Πορτογάλος μπήκε στα μισά του δευτέρου ημιχρόνου και αγωνίστηκε ως τερματοφύλακας! Αν κάποιοι απορούν για το γεγονός ότι έπαιξε στη συγκεκριμένη θέση αρκεί να αναφέρουμε ότι σε αυτήν αγωνίστηκε ο πατέρας του, ο οποίος έκανε καλύτερη καριέρα σε σχέση με εκείνος ως ποδοσφαιριστής.

Ο Πορτογάλος κόουτς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν αν μη τι άλλο τίμιος στην προσπάθεια του, δέχτηκε ένα γκολ (το ματς έληξε ισόπαλο 2-2), ενώ στη διαδικασία των πέναλτι θα μπορούσε να είχε αποκρούσει τουλάχιστον ένα. Πάντως δεν έλειψαν και οι αποδοκιμασίες τόσο κατά την είσοδό του στον αγώνα, όσο και στις υπόλοιπες επαφές του με την μπάλα.

Δείτε ορισμένα από τα καλύτερα του... τερματοφύλακα, Ζοζέ Μουρίνιο.

Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα του αγώνα.

Photo credits: (Victoria Jones/PA via AP)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ