ΣΤΗΛΕΣ

Ρίψη κουτιού μπύρας (και) στο πρωτάθλημα Βουλγαρίας

Ρίψη κουτιού μπύρας (και) στο πρωτάθλημα Βουλγαρίας

Στο 28ο λεπτό της αναμέτρησης μεταξύ της Λέφσκι Σόφιας και της Βερέγια, οι οπαδοί της πρώτης εκτόξευσαν κουτάκια μπύρας στον αγωνιστικό χώρο. Δείτε την αντίδραση του Ιβάν Μπανταλόφσκι. (VIDEO)

Η επιδημία των... μπυροβόλων φαίνεται πως εξαπλώθηκε και στο πρωτάθλημα της Βουλγαρίας, ύστερα απ' το ελληνικό, αφού κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης μεταξύ της Λέφσκι Σόφιας και της Βερέγια, οι οπαδοί της πρώτης εκτόξευσαν κουτάκια μπύρας προς το μέρος του ποδοσφαιριστή των φιλοξενούμενων, Ιβάν Μπανταλόφσκι.

Όπως είναι λογικό, ο διαιτητής διέκοψε για μερικά δευτερόλεπτα το παιχνίδι, αλλά χωρίς αποτέλεσμα, αφού οι οπαδοί των γηπεδούχων συνέχισαν να εκτοξεύουν κουτάκια μπύρας στον αγωνιστικό χώρο. Μάλιστα, ο Μπανταλόφσκι, εμφανώς εκνευρισμένος πήρε ένα απ' αυτά, το άνοιξε και ήπιε, στέλνοντας... μήνυμα στους οπαδούς.

Για την ιστορία, η Λέφσκι Σόφιας επικράτησε στη διαδικασία των πέναλτι της Βερέγια (1-1 κανονική διάρκεια και παράταση) και πήρε το τελευταίο εισιτήριο για την προκριματική φάση του Europa League.

Δείτε το VIDEO:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ