ΣΤΗΛΕΣ

Πώς χάθηκε αυτό το γκολ;

Πώς χάθηκε αυτό το γκολ;

Ο Στέφαν Μάουκ δεν έχει καταλάβει ακόμα πώς αστόχησε μπροστά σε κενή εστία και απέτυχε να σκοράρει με αντίπαλο τη Μάντσεστερ Σίτι. Δείτε την απίστευτη χαμένη ευκαιρια του!

Για έναν παίκτη που αστοχεί σχεδόν εξ επαφής και με την εστία ανυπεράσπιστη αυτό είναι κάτι που δύσκολα μπορεί να το χωνέψει, φανταστείτε πόσο πιο άσχημο είναι το συναίσθημα όταν χάνει την ευκαιρία να σκοράρει κόντρα σε μία από τις κορυφαίες ομάδες της Premier League.

Ο "παθών" είναι ο 19χρονος μέσος της Melburne City, Στέφαν Νάουκ, ο οποίος στο 31ο λεπτό του φιλικού με τη Μάντσεστερ Σίτι είδε τη μπάλα να του στρώνεται στα πόδια σχεδόν τρία μέτρα μπροστά στην άδεια εστία όμως κατάφερε να τη στείλει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Ήταν δε τόσο κραυγαλέα η ευκαιρία που και ο ίδιος ο νεαρός άσος έβαλε τα γέλια από αμηχανία! "Νομίζω ότι στις προσεχείς βραδιές θα υπάρχουν στιγμές που θα ξαπλώνει στο κρεβάντι του ο Στέφαν και θα θυμάται αυτή την ευκαιρία.

Αυτές είναι στιγμές που ελπίζεις να μην έχεις ποτέ. Ο Στέφαν ήταν εκεί, έκανε ωραία κούρσα μέσα στην περιοχή αλλά ήταν άτυχος όταν βρήκε τη μπάλα με το πόδι. Ήταν μεγάλη ευκαιρία", δήλωσε ο προπονητής του Τζον Βαν Σιπ στο φινάλε του φιλικού, που βρήκε την ομάδα του Μάντσεστερ να επικρατεί 1-0 με γκολ του Νασρί.

Πέρα πάντως από αυτή την ευκαιρία, οι άνθρωποι της Melburne City μπορουν να "παρηγορηθούν" από την φοβερή "ποδιά" του 22χρονου μέσου τους, Πάουλο Ρέτρε στον Γιαγιά Τουρέ, που έγινε στον ίδιο αγώνα.

Δείτε σε video την τρομερή ευκαιρία αλλά και τη σούπερ ντρίμπλα:

"Η ευκαιριά της σεζόν; Ναι, είμαστε ακόμα στον Ιούλιο αλλά ήταν μία σοκαριστική φάση από τον Στέφαν Μάουκ", αναφέρει η αγγλική ιστοσελίδα "Sky Sports" ενώ η ισπανική "Marca" κάνει για λόγο για απίστευτη αστοχία του Μάουκ κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ