ΣΤΗΛΕΣ

"Πως να χάσετε ένα εκατομμύριο σε μια μέρα"

"Πως να χάσετε ένα εκατομμύριο σε μια μέρα"

Πόσο εύκολο είναι να ξοδέψεις ένα εκατομμύριο δολάρια σε ένα 24ωρο; Πάρα πολύ εύκολο! Το έκανε ο Shaquille O' Neal πριν καν γίνει επαγγελματίας.

Πόσες φορές έχετε αναρωτηθεί τι θα κάνατε αν είχατε στα χέρια σας ένα μεγάλο ποσό; Σίγουρα πολλές. Άλλος θα έπαιρνε ένα διαμέρισμα, άλλος ένα πολυτελές αυτοκίνητο, άλλος θα ταξίδευε και άλλος θα έκανε μια επένδυση για το μέλλον.

Ο Shaquille O' Neal θεωρείται ένας από τους πιο πλούσιους αθλητές στην ιστορία, είναι ένας εξαιρετικός επιχειρηματίας, όμως χρειάστηκε κι αυτός βοήθεια για να μάθει να διαχειρίζεται τα ποσά που περνούσαν από τα χέρια του και έμπαιναν στους λογαριασμούς του.

Πριν γίνει επαγγελματίας, λίγες μέρες πριν το Draft του 1992 (όταν οι Orlando Magic τον επέλεξαν στο νούμερο 1), ο Shaq πήρε το ποσό του ενός εκατομμυρίου από έναν χορηγό. Τι έκανε; Το ξόδεψε κατευθείαν! Πήρε ένα αυτοκίνητο για τον ίδιο, ένα για τον πατέρα του, ένα για τη μητέρα του, ρούχα για τη νύχτα του Draft, κοσμήματα, όμως... Όμως λίγες μέρες αργότερα βρέθηκε μπροστά σε μια δυσάρεστη έκπληξη.

Δεν είχε καταλάβει ότι το ένα εκατομμύριο ΔΕΝ ήταν ένα εκατομμύριο, αλλά περίπου 600 χιλιάδες δολάρια μετά τις παρακρατήσεις και τους φόρους. Και βρέθηκε ξαφνικά να χρωστά στην τράπεζα! Δείτε τον να εξηγεί τι ακριβώς συνέβη και πως αντιμετωπίζει πλέον τους νεαρούς που νομίζουν πως μπορούν να ξοδεύουν ανεξέλεγκτα τα χρήματά τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ