ΣΤΗΛΕΣ

Πως να γίνεις Λιονέλ Μέσι

Πως να γίνεις Λιονέλ Μέσι

Απολαύστε βίντεο, όπου γίνεται ανάλυση των κινήσεων, του τρόπου που σουτάρει και ντριμπλάρει ο Λιονέλ Μέσι, ώστε να μπορέσει κάποιος -όσο γίνεται- να τον αντιγράψει (VIDEO).

Η ποδοσφαιρική ευφυία του Λιονέλ Μέσι είναι μοναδική, ο τρόπος που κινείται στο γήπεδο είναι απίστευτος και γι' αυτό άλλωστε είναι ο καλύτερος του κόσμου, διότι πολύ απλά δεν μπορεί κάποιος να τον σταματήσει, όσο και αν προσπαθήσει. Με ελάχιστες εξαιρέσεις βέβαια...

Αντιγράφεται το παιχνίδι του και το στυλ του; Η προφανής απάντηση είναι πως "όχι", όμως στο κανάλι "F2Freestylers - Ultimate Soccer Skills Channel" στο YouTube επιχειρείται μια προσπάθεια για να γίνει copy-paste ο τρόπος που κινείται στο χορτάρι ο Αργεντινός άσος της Μπαρτσελόνα.

Καθίστε αναπαυτικά μπροστά στην οθόνη του PC σας, πάρτε μολύβι και χαρτί, ακολουθείστε πιστά τις οδηγίες και ποιος ξέρει, ίσως κάποτε η "Χρυσή Μπάλα" να γίνει δική σας. Εντάξει, αυτό δεν θα συμβεί ποτέ, αλλά έστω και κάτι να θυμίσει... Μέσι όταν παίζετε με τους φίλους σας, κέρδος είναι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ