ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Ψάρι από τη Βραζιλία σκοράρει όπως ο Νεϊμάρ!

Ψάρι από τη Βραζιλία σκοράρει όπως ο Νεϊμάρ!

Δείτε ένα ψάρι στη Βραζιλία, το οποίο καταφέρνει να σκοράρει με τρόπο που θα έκανε μέχρι και τον Νεϊμάρ να ζηλέψει για την εκτελεστική του δεινότητα. Και δεν υπερβάλουμε καθόλου! (VIDEO).

Όταν βλέπουμε ένα πολύ όμορφο γκολ στο ποδόσφαιρο, το "φάτε μάτια ψάρια..." είναι μια φράση που συχνά πυκνά χρησιμοποιείται για να περιγράψει κάποιος την ομορφιά της εκτέλεσης.

Πώς θα σας φαινόταν όμως αν στην θέση του εκτελεστή ήταν όντως ένα ψάρι; Και όμως, στην Βραζιλία, την χώρα που ξέρει να παράγει καφέ και να βγάζει ποδοσφαιριστές όσο καμία άλλη στον πλανήτη, συνέβη και αυτό.

Αν δεν μας πιστεύετε και θεωρείτε την αναφορά υπερβολική, το παρακάτω βίντεο αποτελεί το καλύτερο πειστήριο. Τέτοια εκτέλεση ούτε ο Νεϊμάρ δεν έχει στη σημερινή Βραζιλία, που η αλήθεια είναι ότι παρουσιάζει μια σχετική λειψανδρία σε σχέση με τους παίκτες που έβγαζε στο παρελθόν.

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Black Friday στα Public: Τι ώρα θα ανοίξουν αύριο τα καταστήματα

Νωρίτερα θα ανοίξουν για την black Friday σχεδόν όλα τα καταστήματα της Public. Ποιες προσφορές ανακοίνωσε η εταιρεία

Οι καμπύλες της Tao Wickrath δεν χωράνε πουθενά

Μια πρώτη γνωριμία με το κορίτσι πίσω από το sideboob της εβδομάδας.

Ξανά σε χώρους Σένγκεν οι επιβάτες από Ελλάδα

Οι επιβάτες από Ελλάδα δεν θα μεταφέρονται πλέον στα γερμανικά αεροδρόμια στο χώρο εκτός Σένγκεν όπως αποφασίστηκε στη χθεσινή τριμερή συνάντηση μεταξύ Γερμανίας- Ελλάδας- Κομισιόν

Τον περασμένο Ιούλιο, ο Σπύρος Χρυσικόπουλος επανακαθόρισε τα ανθρώπινα όρια.

 
ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24