ΣΤΗΛΕΣ

Πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ έφαγε ξύλο από τον πρόεδρο της Σιόν!

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΡΟΛΦ ΦΡΙΓΚΕΡ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΡΟΛΦ ΦΡΙΓΚΕΡ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ρολφ Φρίνγκερ, που βρέθηκε στον πάγκο του ΠΑΟΚ τη σεζόν 2004-05, δέχθηκε επίθεση από τον πρόεδρο της Σιόν, Κριστιάν Κονσταντέν, με το περιστατικό να καταγράφεται από κάμερα. Δείτε το video.

Απίστευτο και... όχι ελληνικό. Εμπλέκεται, όμως, ένας πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ (τη σεζόν 2004-2005), ο Ρολφ Φρίνγκερ, ο οποίος πλεον είναι τηλεσχολιαστής στην Ελβετία και δέχθηκε επίθεση με κλοτσιές στα οπίσθια και την πλάτη από τον πρόεδρο της Σιόν, Κριστιάν Κονσταντέν.

Το περιστατικό έγινε μετά τον χθεσινό (21/9) αγώνα ανάμεσα στην Λουγκάνο και την Λιόν. Την περιέγραψε ο ίδιος ο Ελβετός τεχνικός που βρισκοταν στον αγωνιστικό χώρο ως σχολιαστής του καναλιού Teleclub: "Πρώτα ήρθε ο γιος του Κονσταντίν, μου έδωσε τρία-τέσσερα χτυπήματα. Δεν ανέδρασα γιατί σκεφτομουν "δεν μπορεί να είναι αλήθεια. Ακολούθησε ο Κονσταντίν που με κλοτσούσε στην πλάτη και τα οπίσθια". Ο κ. Φρίνγκερ σημείωσε, πάντως, ότι δεν έχει πει την τελευταία λέξη του προαναγγέλοντας κινήσεις νομικής φύσης.

Όσο για τον Κριστιάν Κονσταντίν; Δεν είχε κανένα πρόβλημα να δηλώσει: "Ο Ρολφ Φρίνγκερ μου έκανε κριτική αυτή την εβδομάδα και μου συμπεριφέρθηκε άσχημα. Τακτοποίησα την κατάσταση μαζί του. Τον χτύπησα και τον κλότσησα στα οπίσθια".

Σε ερώτηση, μάλιστα, για το αν ένας πρόεδρος μπορεί να φέρεται έτσι, πρόσθεσε: "Όχι, αλλά όταν δέχεσαι επίθεση πρέπει να προστατεύεις τον εαυτό σου".

Ποια ήταν η κριτική του Φρίνγκερ; Σε μία από τις εκπομπές του καναλιού που εργάζεται είχε χαρακτηρίσει τον Κονσταντέν "νάρκισσο, που νοιάζεται μόνο για τον εαυτό του".

Δείτε το VIDEO:

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ