ΣΤΗΛΕΣ

Πρόταση για ροζ ταινία στον Ντρέιμοντ Γκριν, μετά τις... αποκαλύψεις του

Πρόταση για ροζ ταινία στον Ντρέιμοντ Γκριν, μετά τις... αποκαλύψεις του

Πρωτοφανές: αμερικανική εταιρεία παραγωγής ροζ ταινιών έκανε πρόταση στον Ντρέιμοντ Γκριν προκειμένου να πρωταγωνιστήσει στην επόμενη δημιουργία της, μόλις είδε τα... προσόντα του Snapchat!

Ο λαός συνηθίζει να λέει πως "ουδέν κακό αμιγές καλού". Κάτι που συνάδει απόλυτα με αυτά που ζει ο Ντρέιμοντ Γκριν τις τελευταίες ημέρες. Για όσους δεν το ξέρουν (ή δεν το θυμούνται) θα πούμε ότι πριν από μερικές ημέρες, ο άσος των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς "ανέβασε" κατά λάθος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Snapchat το... πέος του! Κάτι για το οποίο απολογήθηκε δημοσίως.

Μπορεί η δημοσίευσή του να μην έμεινε για πολλή ώρα στη συγκεκριμένη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, πλην όμως αρκούσε για να τον κάνει ρεζίλι παγκοσμίως. Την ίδια ώρα όμως, αυτό το λάθος μπορεί να τον κάνει πλουσιότερο κατά 100.000 δολάρια. Ο τρόπος για να τα καταφέρει; Να αποδεχθεί την πρόταση που του κατέθεσε γνωστή εταιρεία παραγωγής ροζ ταινιών προκειμένου να πρωταγωνιστήσει στην επόμενη δημιουργία της, με τίτλο "Drayzilla".

Η εταιρεία που ευθύνεται για το sex tape της Κιμ Καρντάσιαν φαίνεται πως εκτίμησε τα "προσόντα" του Ντρέιμοντ Γκριν, σε σημείο που στο συμβόλαιο συνεργασίας που του προσφέρουν, του δίνεται η δυνατότητα να επιλέξει ο ίδιος την παρτενέρ του, αλλά και το μέρος που θα γυριστεί η ταινία. Κοινώς, μπορεί να κινηθεί όπως θέλει.

Μάλιστα, η εν λόγω εταιρεία παραγωγής ροζ ταινιών φρόντισε να τον ενημερώσει πως " θα είσαι σε καλά χέρια", αλλά και να του θυμίσει ότι " στο παρελθόν πολύ σταρ εμπιστεύτηκαν σε εμάς τη sex tape τους, όπως η Κιμ Καρντάσιαν, η Κέντρα Ουίλκινσον, η Πάμελ Άντερσον και άλλοι".

Ιδού η επίσημη πρόταση

Πρόταση για ροζ ταινία στον Ντρέιμοντ Γκριν, μετά τις... αποκαλύψεις του
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ