ΣΤΗΛΕΣ

Πρόστιμο σε Μπόατενγκ για την αφιέρωση στους σεισμόπληκτους!

Πρόστιμο σε Μπόατενγκ για την αφιέρωση στους σεισμόπληκτους!

Η κίνηση του Κέβιν-Πρινς Μπόατενγκ να υψώσει μία φανέλα με αφιέρωση για τους σεισμόπληκτους της κεντρικής Ιταλίας αναμένεται να του επιφέρει χρηματικό πρόστιμο ελέω... κανονισμών.

Η Ιταλία δεν έχει συνέλθει ακόμα από τον τρομερό σεισμό που έπληξε το κεντρικό κομμάτι της χώρας πριν λίγες ημέρες και άφησε πίσω του εκατοντάδες νεκρούς και μεγάλες υλικές ζημιές και ο Κέβιν-Πρινς Μπόατενγκ θέλησε να στείλει μήνυμα συμπαράστασης και αλληλεγγύης με έναν ξεχωριστό τρόπο.

Αυτό έγινε κατά τη διάρκεια του αγώνα της Λας Πάλμας με την Γρανάδα (5-1) το βράδυ της Κυριακής, με τον πρώην άσο των Σάλκε, Μίλαν και Πόρτσμουθ να σκοράρει και κατόπιν να πηγαίνει στον πάγκο για να πάρει μία φανέλα και τη δείξει στον κόσμο, η οποία είχε το εξής περιεχόμενο: "Forza Italia. 27.08.2016".

Πρόστιμο σε Μπόατενγκ για την αφιέρωση στους σεισμόπληκτους!

H ενέργειά του αυτή ήταν σίγουρα συγκινητική και φανερώνει άνθρωπο με ευαισθησίες όμως όλα δείχνουν πως θα πληρώσει -κυριολεκτικά- για αυτή την κίνηση, με πρόστιμο ύψους 3.000 ευρώ.

Και αυτό γιατί όπως αναφέρεται στο άρθρο 91 των κανονισμών αγώνων ισπανικού ποδοσφαίρου "ο παίκτης που, με αφορμή ένα γκολ η οποιοδήποτε άλλο λόγο, σηκώνει τη φανέλα του και επιδεικνύει οποιοδήποτε είδος διαφήμισης, σλόγκαν, αναγράμματος, ανεξάρτητα από το περιεχόμενο ή τον σκοπό της πράξης, τιμωρείται ως δράστης μίας σοβαρής πράξης, με πρόστιμο που μπορεί να φτάσει τα 3.000 ευρώ".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ