ΣΤΗΛΕΣ

Prospect αποχώρησε λόγω προβλήματος στην καρδιά

Prospect αποχώρησε λόγω προβλήματος στην καρδιά

Ο Brian Upshaw έκλεισε τον Ιανουάριο το 21ο έτος της ηλικίας του και φέτος είπε να δοκιμάσει την τύχη του στο ΝΒΑ draft (video). Κάτι που δεν είναι πια και τόσο σίγουρο.

Οι ειδικοί ήθελαν τον Brian Upshaw να βρίσκει δουλειά, κάπου στο τέλος του πρώτου γύρου, στο προσεχές ΝΒΑ draft. Ο ύψους 2.13 σέντερ του University of Washington έκανε εξαιρετική δουλειά στο Combine που διεξήχθη το Μάιο στο Σικάγο και ανέβασε τις μετοχές του. Μόνο που προέκυψε ένα πρόβλημα, το οποίο ενδεχομένως να του στερήσει τη μετάβαση στον "άλλον πλανήτη".

Όπως έγραψε το DraftExpress.com, ο 21χρονος έχει πρόβλημα στην καρδιά, κάτι που διαπιστώθηκε στα καθιερωμένα ιατρικά τεστ όλων των prospects. Προς το παρόν, έχουν ακυρωθεί όλες οι προπονήσεις που είχε "κλείσει" με οργανισμούς που ήθελαν να τον τσεκάρουν, ενώ οι γιατροί τον ενημέρωσαν ότι δεν μπορεί καν να κάνει ατομικές προπονήσεις μέχρι νεοτέρας. Μέχρι να κάνει νέες αιματολογικές εξετάσεις, τις οποίες έχουν ζητήσει γιατροί του ΝΒΑ, ώστε να διαπιστωθεί το ακριβές πρόβλημα που έχει. Τα αποτελέσματα αναμένονται σε μια εβδομάδα.

Ο εκπρόσωπος του, Bill Duffy δήλωσε πως δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. " Ο Ρόμπερτ και η οικογένεια του έχουν πλήρη γνώση του ιστορικού του. Οι καρδιολόγοι του πανεπιστημίου του, είχαν κάνει ανάλογες σημειώσεις δυο φορές, ενώ και τις δυο του έδωσαν το ΟΚ να συνεχίζει να παίζει". Να σημειωθεί επίσης, πως είναι ένας από τους πιο ψηλούς παίκτες που θα εμφανιστούν στο ΝΒΑ draft, είναι στη λίστα εκείνων με το μεγαλύτερο wingspan, τα μεγαλύτερα χέρια και τις περισσότερες τάπες, κατά τη διάρκεια αγώνα. Άρα, η επιλογή του ήταν δεδομένη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ