ΣΤΗΛΕΣ

Προπονεί πάνω σε αμαξίδιο!

Προπονεί πάνω σε αμαξίδιο!

Ο προπονητής του Εκουαδόρ, Γκουστάβο Κιντέρος, βρήκε έναν πρωτότυπο τρόπο για να προπονήσει, παρά τη ρήξη αχίλλειου τένοντα που έχει υποστεί! (VIDEO)

Ένα περίεργο και πρωτόγνωρο θέαμα παρακολουθούν αυτές τις ημέρες, όσοι παρίστανται στις προπονήσεις της Εθνικής ομάδας του Εκουαδόρ! Ο προπονητής, Γκουστάβο Κιντέρος, προπονεί και δίνει οδηγίες στους ποδοσφαιριστές του, καθήμενος σε αμαξίδιο! Πρόκειται για έναν "μηχανοκίνητο" κόουτς, ο οποίος έχει προσελκύσει τα βλέμματα αυτές τις ημέρες!

Ο 50χρονος Αργεντινός υπέστη ρήξη αχίλλειου τένοντα στις 16 Σεπτεμβρίου, παίζοντας ποδόσφαιρο με φίλους του. Υποβλήθηκε σε επέμβαση αποκατάστασης, όμως είχε υποχρεώσεις στην τεχνική ηγεσία του Εκουαδόρ και βρήκε τη λύση ώστε να ανταποκριθεί, χωρίς να επιβαρύνει το εγχειρισμένο πόδι του.

Στην πρώτη τους προπόνηση για το ματς με την Αργεντινή, εν όψει των προκριματικών για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018, οι διεθνείς του Ισημερινού αντίκρυσαν μία εικόνα που δεν είχαν ξαναδεί: ο άνθρωπος ο οποίος τους προπονούσε, χρησιμοποιούσε αμαξίδιο για τις κινήσεις του!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ