ΣΤΗΛΕΣ

Πούλησε το μετάλλιο του Μουντιάλ για να αγοράσει... κοκαΐνη!

Πούλησε το μετάλλιο του Μουντιάλ για να αγοράσει... κοκαΐνη!

Ο Πάουλο Σέσαρ, μέλος της παγκόσμιας πρωταθλήτριας του 1970 Βραζιλίας, αποκάλυψε πως έχει πούλησει το χρυσό μετάλλιο που είχε πάρει για να βρει χρήματα για κοκαΐνη.

Ο 65χρονος πλέον Σέσαρ προχώρησε αυτή την αποκάλυψη μιλώντας στο μέσο της πατρίδας του "Globonews" για να ξεκαθαρίσει ωστόσο πως έχει μετανιώσει πολύ για την ενέργεια του.

"Δεν μπορούσα να ελέγξω τα συναισθήματά μου. Δεν έπρεπε ποτέ να μπω σε διαδικασία να διαπραγματευτώ για να πουλήσω ανεκτίμητα μετάλλια. Αυτή ήταν μία τεράστια απώλεια για μένα!

Δεν είχα πει σε κανέναν για το μετάλιο του Μουντιάλ του 1970 που πούλησα αλλά τώρα θα το πω για να το μάθει ο κόσμος. Η κοκαΐνη είχε γίνει σημαντικότερη για μένα σε σχέση με το μετάλλιο", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Σέσαρ.

Πούλησε το μετάλλιο του Μουντιάλ για να αγοράσει... κοκαΐνη!

Σημειώνεται πως ο Βραζιλιάνος πρώην επιτελικός μέσος φόρεσε 57 φορές τη φανέλα με το εθνόσημο σκοράροντας 10 φορές ενώ σε συλλογικό επίπεδο έπαιξε στην πατρίδα του στις Μποταφόγκο, Φλαμένγκο, Φλουμινένσε, Γκρέμιο, Βάσκο ντα Γκάμα, Κορίνθιανς αλλά και στη Μαρσέιγ τη σεζόν 1974-75.

Ο Πάουλο Σέσαρ εν δράσει με τη φανέλα της εθνικής Βραζιλίας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ