ΣΤΗΛΕΣ

Πολέμιος του Βενγκέρ "χτυπάει" τατουάζ με τον Αλσατό!

Πολέμιος του Βενγκέρ "χτυπάει" τατουάζ με τον Αλσατό!

Ο οπαδός της Άρσεναλ που ζήτησε μέσω πανό την απόλυση του Βενγκέρ είναι πλέον αναγκασμένος να κάνει τατουάζ με τον "λατρεμένο" του Αλσατό. Μπορείτε να φανταστείτε το λόγο;

Το πρόσφατο ματς μεταξύ της Χαλ και της Άρσεναλ για το Κύπελλο Αγγλίας έμεινε στην ιστορία καθώς κατά τη διάρκειά του ένας φίλος των "κανονιέρηδων" ύψωσε πανό που έγραφε: "Αρσέν, ευχαριστούμε για τις αναμνήσεις αλλά είναι ώρα να πεις αντίο" ("Arsene, thanks for the memories but it's time to say goodbye").

Το βράδυ του Σαββάτου όμως ο εν λόγω οπαδός βρέθηκε σε εξαιρετικά αμήχανη θέση βάζοντας ένα επικοινωνιακό αυτογκόλ. Παρακολουθώντας το διεθνές φιλικό της Αγγλιάς με την Γερμανία στο Βερολίνο (2-3) ποστάρισε στον λογαριασμό του στο Twitter πως αν ο Βάρντι πετύχαινε γκολ κόντρα στα "πάντσερ" θα έκανε τατουάζ του Βενγκέρ και ο... εφιάλτης του δεν άργησε να έρθει.

Ο φορ της Λέστερ και πρώτος σκόρερ της Premier League πέρασε ως αλλαγή στο ματς στο 71ο λεπτό και τρία λεπτά αργότερα πέτυχε ένα από τα ομορφότερα γκολ της χρονιάς, με τακουνάκι στην κίνηση (!), γεγονός που έκανε τον φίλο της Άρσεναλ να μην πιστεύει στα μάτια του.

"Θα πρέπει να μου κάνετε πλάκα", ήταν το πρώτο σχόλιο του Βάρντι, για να προσθέσει: "Είμαι άνδρας που κρατάει τον λόγο του, θα κάνω μέσα στις ερχόμενες εβδομάδες ένα τατουάζ του Αρσέν Βενγκέρ πάνω μου, και θα ανεβάσω σχετικές φωτογραφίες. Δεν τον μισώ τον άνθρωπο, απλά θέλω να προχωρήσουμε σε αλλαγή στον πάγκο".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ