ΣΤΗΛΕΣ

Ποιος την... άφησε στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης;

Ποιος την... άφησε στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης;

Στον αγώνα της Λας Πάλμας με τη Ρεάλ Μαδρίτης, παίκτης της "Βασίλισσας" την... αμόλησε (όχι την καλούμπα βέβαια) στον πάγκο και βρώμισε ο τόπος. Δείτε το σχετικό VIDEO.

Ο θυμόσοφος λαός μας λέει "πρωτοκλάστης, πρωτομυριστής". Άλλο ρητό αναφέρει ότι "αν δεν σεκλάσειμάστορας, δεν γίνεσαι τεχνίτης" ή ότι "πισινός που κλάνει, γιατρό δεν φοβάται". Όπως και να 'χει, στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης την "κατάπιαν" και ποτέ δεν έμαθαν τον δράστη.

Στον αγώνα με τη Λας Πάλμας, όπου η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν τα χρειάστηκε και έπρεπε να φτάσει ο αγώνας στο 89' για να έρθει η λύτρωση, ποδοσφαιριστής της ομάδας αποφάσισε να... λυτρωθεί (αερίστηκε, για να το πούμε κομψά) χωρίς να λογαριάσει τίποτα.

Ο ένας άρχισε να κατηγορεί τον άλλον - στον πάγκο κάθονταν οι Νάτσο, Χεσέ, Κίκο Κασίγια, Βαράν, Μαρσέλο και Μπόρχα Μαγιοράλ - και γελούσαν (ΠΟΤΕ δεν πρόκειται να το παραδεχτεί αυτό που το έκανε, ΝΟΜΟΣ απαράβατος), άπαντες σκέπασαν τις μύτες τους με την φανέλα, αλλά το κακό είχε προλάβει να γίνει. Ο θύτης όμως έκανε την δουλειά του!



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ